Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Survivor şampiyonu Nisa’ya teklif üstüne teklif yağdı, seçtiği markayla milyonluk anlaşma imzaladı

Düzenleyen:
Survivor şampiyonu Nisa’ya teklif üstüne teklif yağdı, seçtiği markayla milyonluk anlaşma imzaladı

MAGAZİN Haberleri

TV8 ekranlarının merakla izlenen yarışması Survivor All Star 2022’de geçtiğimiz haftalarda final heyecanı yaşanmıştı. Şampiyonluk kupasını göğüsleyen isim SMS oylarıyla Nisa Bölükbaşı olmuştu. Nisa Bölükbaşı daha önce şarkıcı Aleyna Tilki’nin yüzü olduğu markayla dev bir reklam kampanyası için anlaşma imzaladı.

Ünlü ismin milyonluk imzayı atarken çekilen fotoğrafları da sosyal medyada çok konuşuldu.

Bu seneki Survivor All Star birincisi Nisa Bölükbaşı dev bir reklam kampanyası için anlaşma imzaladı.

Yarışmadan döndüğünden beri birçok teklif alan Bölükbaşı'nın bir içecek firmasıyla anlaştığı ortaya çıktı.

Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Survivor şampiyonu Nisa Bölükbaşı İstanbul’a döner dönmez teklif yağmuruna tutulmaya başlandı. Genç yarışmacı özellikle reklamcıları peşinde koşturmaya başladı.

Birçok yerden teklif alan Bölükbaşı, sonunda imzayı attı bir içecek markasıyla milyonluk bir reklam kampanyası anlaşması yaptı. Daha önce söz konusu markanın reklam yüzü Aleyna Tilki olmuştu.

Yakında televizyon, bilboardlarda ve dijital medyada yer alacak olan reklam filmleri şimdiden merak konusu oldu. Bölükbaşı’nın ayrıca iki tekstil, bir de banka reklamı için gelen reklam tekliflerini değerlendirme aşamasında olduğu öğrenildi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...