Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ebru Şahin'in hayranları şokta... Destan dizisi final mi yapıyor?

Düzenleyen:
Ebru Şahin'in hayranları şokta... Destan dizisi final mi yapıyor?

MAGAZİN Haberleri

'Destan' dizisinin Akkız'ı Ebru Şahin, geçtiğimiz haftalarda basketbolcu Cedi Osman ile dünya evine girmişti. Ünlü oyuncunun hayranlarını üzecek bir iddia ortaya atıldı. ATV ekranlarında yayınlanan dizinin final yapacağı öne sürüldü.

Yönetmenliğini Emir Khalilzadeh’in ardından Fethi Bayram ve Metin Günay’ın üstlendiği senaryosunu Ayşe Ferda Eryılmaz’ın yazdığı tarihi konulu dizi Destan’da şaşırtan bir gelişme yaşandı.

Başrollerini Ebru Şahin ile Edip Tepeli'nin paylaştığı, seyircisi tarafından beğeniyle izlenen Destan’ın yeni sezona devam edeceği düşünülüyordu.

Ancak ortaya atılan bir iddia dizinin sevenlerini şoke etti. Bozdağ Film tarafından çekilen dizi bir gelişme olmazsa, duygu yüklü final bölümüyle seyircisine veda edecek.

Öte yandan dizinin yayın gününde ise Oktay Kaynarca'nın iddialı dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam'ın yayınlanacağı öne sürüldü.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...