Bambaşka biri oldu, son hali sosyal medyayı salladı! “Siz Serap Paköz müsünüz?”

Düzenleyen:
Bambaşka biri oldu, son hali sosyal medyayı salladı! “Siz Serap Paköz müsünüz?”

MAGAZİN Haberleri

Ekranların sevilen isimleri arasında yer alan ünlü sunucu Serap Paköz’ün son hali sosyal medyayı salladı. Bir dizi estetik operasyon geçiren Paköz’ü takipçileri tanımakta güçlük çekti.

Son olarak “Gerçeğin peşinde” programıyla ekranlara gelen Serap Paköz, geçtiğimiz günlerde bıçak altına yatmış, Seda Sayan'ın da tercih ettiği Fransız askısı' yöntemi ile yüzünü gerdirmişti.

56 yaşındaki Paköz, estetik işlemini yaptırdıktan sonra Sayan'a teşekkür etmişti. Ünlü sunucu, Fransız askısından sonraki yeni imajını sosyal medya hesabından sevenleriyle paylaşarak "Biraz toparladı Cem beni. Fransız askı yaptı. Daha 1 saat oldu. Aşırı şiş... Siz bir de 1 hafta sonra görün" ifadelerini kullanmıştı.”

Ameliyattan sonraki fotoğrafını paylaşan Serap Paköz, sosyal medyada tepkilerin hedefi olmuştu. 

Ünlü sunucu takipçilerinin yazdığı “Doğallığınızı kaybetmişsiniz” şeklindeki yorumlara “Ben böyle mutluyum” şeklinde cevap vermişti.

Paköz'ün son hali takipçilerini yine şaşırttı. Tekrar operasyon geçiren sunucu, son görüntüsüyle sosyal medyadan bol bol paylaşım yapıyor. 

Sunucunun değişimini gören sosyal medya kullanıcıları, ünlü ismin gönderisini yorum yağmuruna tuttu.

Kullanıcılar fotoğrafın altına “Siz Serap Paköz müsünüz?” , “Tanıyamadık... Simanız tamamen değişmiş” yorumları yaparak şaşkınlıklarını dile getirdi. İşte Serap Paköz’ün son hali…

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...