Koronavirüse yakalanan Ajda Pekkan’dan haber var: Bugün dünden daha iyiyim

Düzenleyen:
Koronavirüse yakalanan Ajda Pekkan’dan haber var: Bugün dünden daha iyiyim

MAGAZİN Haberleri

Koronavirüs yakalanan 76 yaşındaki Ajda Pekkan, sosyal medya hesabından sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı. Aşılar sayesinde hastalığı hafif geçirdiğini ve iyileşme sürecinde olduğunu belirten Pekkan, kendisini arayan soran herkese teşekkür etti.

Yıllara meydan okuyan güzelliği ve yaptığı başarılı projelerle adından söz ettiren Ajda Pekkan’dan geçtiğimiz gün hayranlarını üzen bir haber gelmişti. Koronavirüse yakalanan ünlü sanatçı herkesi endişelendirmiş, sahne programlarını ertelemişti.

SAHNE SONRASI RAHATSIZLANDI

Bodrum'da sahneye çıkan ve 2 saat boyunca şarkı söyleyen Pekkan, program sonrası rahatsızlanmış, semptomların devam etmesi üzerine koronavirüs testi yaptırmıştı. Sonucu pozitif çıkan 76 yaşındaki Ajda Pekkan, karantinaya alındı.

“AŞILAR SAYESİNDE İYİLEŞME SÜRECİNDEYİM”

Tedavisi süren ünlü şarkıcı sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Pekkan, açıklamasında "Tüm dosyalarım ve sevenlerime, üç gün önce soğuk algınlığı belirtileriyle başlayan süreci hafif semptomlarla dinlenerek geçirmekteyim. Basından haberi okuyarak mesaj yazan, arayan güzel dileklerini şifa ve dualarını gönderen sevenlerim ve dostlarıma… Aşılar ve değerli doktorlarımız sayesinde iyileşme sürecinde olduğumu ve bugün dünden daha iyi olduğumu bildirmek istiyorum" ifadelerine yer verdi.

Koronavirüse yakalanan Ajda Pekkan’dan haber var: Bugün dünden daha iyiyimKoronavirüse yakalanan Ajda Pekkan sosyal medyadan açıklama yaptı


Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...