Teletubbies çizgi filminin güneş bebeğiydi: Son hali ortaya çıktı, gören inanamıyor

Düzenleyen:
Teletubbies çizgi filminin güneş bebeğiydi: Son hali ortaya çıktı, gören inanamıyor

MAGAZİN Haberleri

İlk bölümü 1997 yılında ekranlara gelen ve dünya genelinde geniş bir izleyici kitlesine sahip olan Teletabiler'in, güneş içinde gülümseyen bebeğinin şimdiki hali görenleri şaşırtıyor.

Şimdilerde 27 yaşında olan Jess Smith’in sosyal medyada yaptığı paylaşımlar ve son hali çok konuşuluyor.

Türkiye’de de yayınlanan ve izleyebilmek için her sabah birçok kişinin erkenden uyandığı, 90'lı yılların en çok izlenen çizgi filmi Teletabiler'in jeneriğinde çıkan küçük bebeğin son hali şaşırttı.

Jess Smith, 1997 yılında okul öncesi dönem çocuklar için yapılmış dünyanın en popüler TV programlarından Teletabiler'de 'güneşin içinde kikirdeyen sevimli bebek'ti. 

Çizgi filmin çekildiği dönemlerde 9 aylık olan Jess Smith, Instagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarla gündem oldu.

1990’ların sonunda şöhrete kavuşan ve şu an 27 yaşında olan isim, “Herkes gülümsememin değişmediğini söylüyor” dedi.

BBC yapımı olan ve 365 bölüm çekilen Teletabiler'de Tinky-Winky, Dipsy, Laa Laa ve Po adındaki teletabiler Türkiye'de de çok seviliyordu.

Jenerik'te gördüğümüz güneşin içinde gülen bebek büyüdü. İşte Jess Smith’in son hali…

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...