Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

‘Arabayı alamadı, Acun Ilıcalı ile mahkemelik oldu’ iddialarına Batuhan Karacakaya’dan cevap geldi: O defteri kapattık

Düzenleyen:
‘Arabayı alamadı, Acun Ilıcalı ile mahkemelik oldu’ iddialarına Batuhan Karacakaya’dan cevap geldi: O defteri kapattık

MAGAZİN Haberleri

Survivor 2022 All Star yarışmacısı Batuhan Karacakaya, yarışmayı üçüncü olarak tamamladı, araba ödülünü almaya hak kazandı. Ancak Karacakaya’nın arabayı alamadığı için Acun Ilıcalı'ya dava açtığı yönündeki haberler gündeme bomba gibi düştü. Söz konusu iddialar hakkında sessizliğini bozan başarılı yarışmacı söylentilere paylaştığı fotoğrafla cevap verdi.

Survivor All Star 2022'de üçüncülüğü göğüsleyen Batuhan Karacakaya ile Acun Ilıcalı’nın arasının bozuk olduğu bir süredir konuşuluyordu. Batuhan Karacakaya’nın annesi Gülhayat Karacakaya’nın Twitter hesabından yaptığı ve “Gitti oğlumun emekleri. Hayatımın sonuna kadar canım çok yanacak” paylaşımı sonrasında ipler gerilmişti. Yaşananlar sonrası başarılı yarışmacı geri adım atmıştı. Şimdi ise Acun Ilıcalı ile Batuhan Karacakaya’nın mahkemelik olduğu iddia edildi.

BATUHAN KARACAKAYA ÜÇÜNCÜ OLDU

Survivor All Star 2022 altı aylık macerasını 30 Haziran Perşembe günü yaptığı büyük finalle noktalamıştı. Yarışmanın birincisi Nisa Bölükbaşı olurken Batuhan Karacakaya üçüncülüğü göğüslemişti.

GÜLHAYAT KARACAKAYA: “OĞLUMUN HAKKINI YİYENLER HAKLARINDA BOĞULSUN”

Survivor All Star’da yarı finale kalarak yarışmayı üçüncü olarak tamamlayan Batuhan Karacakaya'nın annesi Gülhayat Karacakaya, Twitter hesabından bir paylaşım yapmış ve oğlunun elenmesine dair tepki göstermişti. Karacakaya paylaşımında “Oğlumun hakkını yiyenler haklarında boğulsun. On gündür her yere yazdım, çırpındım. Oğlumun yine hakkı yenecek dedim. Karşılık bulamadım. Ben kimim ki, duyduklarım beni kahrediyor. Oğlum sadece hak dediği için iki senedir kaybettik. Hala her yeri ağrıyor. Gitti oğlumun emekleri. Hayatımın sonuna kadar canım çok yanacak” ifadelerini kullanmıştı.

ACUN ILICALI: “BATUHAN’IN NE HAKKI YENMİŞ”

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı ise Batuhan Karacakaya’’nın annesi Gülhayat Karacakaya’ya canlı yayında seslenerek şunları söylemişti:

“Batuhan’ın annesi hakkımız yendi diyor ama Nisa, Batuhan’ın 3 katı oy aldı, Batuhan’ın ne hakkı yenmiş? Oy nerede? Ben Batuhan’ı severim ama annesi oğlunun hakkının yendiğini düşünüyorsa noter tasdikli oyları burada da yayınlarız, sorun değil. Kim oğlunun hakkını yemiş, neden yesin? Tabii ki Batuhan’ı destekleyenler de var, yanlış anlaşılmasın ama karşı taraf 3 katı oy almış.”

BATUHAN KARACAKAYA ARABAYI ALAMADI MI?

Bu yaşananların ardından Survivor programının yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı ile yarışmacılardan Batuhan Karacakaya’nın mahkemelik olduğu iddiaları büyük ses getirdi. Yarışmadan sonra Karacakaya’nın ödülü olan arabanın verilmediği ve genç yarışmacının Ilıcalı’ya dava açtığı konuşuldu.

ACUN ILICALI İLE FOTOĞRAFLI CEVAP

Söz konusu iddialara Batuhan Karacakaya sosyal medya hesabından cevap verdi. Acun Ilıcalı ile çekilmiş bir fotoğrafına yer veren Karacakaya, fotoğrafa “Dava haberlerini böyle okunuyoruz” notunu düştü.

“KONUŞUP DA ÇÖZEMEYECEĞİMİZ HİÇBİR ŞEY YOK”

Ardından Twitter hesabından açıklama yapan Survivor All Star 2022 yarışmacısı, “Dava ile ilgili bir durum olmadı, olmayacak da. Biz o defteri çok şey kazanarak kapattık. Konuşup da çözemeyeceğimiz hiçbir şey yok” dedi.

 

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...