Şef Mehmet Yalçınkaya Yemekteyiz’de: Yıllar önce çekilen görüntüler gündem oldu

Düzenleyen:
Şef Mehmet Yalçınkaya Yemekteyiz’de: Yıllar önce çekilen görüntüler gündem oldu

MAGAZİN Haberleri

TV8 ekranlarının sevilen yarışması MasterChef Türkiye’de birçok kişi tarafından beğeniyle izlenen Mehmet Yalçınkaya’nın bir zamanlar Yemekteyiz adlı programda yarışmacı olarak yer aldığı ortaya çıktı. Ünlü şefin 2011 yılında çekilen programdaki görüntüleri gündem oldu. İşte Mehmet Yalçınkaya’nın programdaki görüntüleri…

Sevilen yarışma programı MasterChef’te Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu ile beraber jüri üyeliği yapan Mehmet Yalçınkaya’nın bir yemek programına yarışmacı olarak katıldığı ortaya çıktı. O görüntüler sosyal medyaya damga vurdu.

MEHMET ŞEF’İN YEMEKTEYİZ’DEKİ HALİ ŞAŞIRTTI

Yarışmacı olarak ünlü şeflerin yarıştığı Yemekteyiz formatının 2011 yılında çekilen bölümlerine MasterChef’in jüri koltuğunda oturan Mehmet Yalçınkaya da katılmıştı. Yalçınkaya, alanında uzman isimlerle kıyasıya rekabet etmişti. Ünlü şefin o zamanki siması çok konuşulurken, 48 yaşındaki Mehmet Yalçınkaya’nın yorumları da olay oldu.

Şef Mehmet Yalçınkaya Yemekteyiz’de: Yıllar önce çekilen görüntüler gündem oldu

KADRODA ÜNLÜ ŞEFLER VARDI

O dönem kadroda executive şef Burçin Acar, Türkiye Avrasya Aşçılar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi executive şef ve aynı zamanda eğitmen Muhsin Ertürk, Türkiye Aşçılar Federasyonu üyesi ve Akdeniz Profesyonel Aşçılar Birliği Yönetim Kurulu Eğitmen Şefi ve Şefler Platformu yönetim kurulu üyesi Erdem Dırbalı da yer alıyordu.


Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...