Survivor Hakan Kanık Kimdir, nerelidir? Survivor yarışmacısı Hakan kaç yaşında?

Düzenleyen:
Survivor Hakan Kanık Kimdir, nerelidir? Survivor yarışmacısı Hakan kaç yaşında?

MEDYA Haberleri

Survivor 2019'un ilk yarışmacısı belli oldu! Survivor Türkiye Yunanistan'ın yarışmacı adayları açıklanmıştı. Adaylar arasından ilk yarışmacı belli oldu. MasterChef Türkiye yarışmacıları arasında yer alan ve finale bir adım kala veda eden Hakan Kanık, Survivor 2019'un ilk yarışmacısı oldu. Peki Hakan Kanık kimdir? Survivor Hakan kaç yaşında? Survivor Hakan Instagram adresi nedir? Hakan Kanık hakkında merak edilenler haberimizde...

MasterChef izleyicisinin büyük beğenisini toplayan ve sevilen yarışmanın finaline bir adım kala veda eden Hakan Kanık, en çok araştırılan isimlerin başında geliyordu. İzleyicilerin büyük sempatisini kazanan genç isim, Survivor adayları arasında yer alarak sevenlerine sürpriz yapmıştı. Bu sene format değişikliğine gidilerek Survivor yarışmacıları sosyal medya üzerinden verilen oylarla belirleniyor! Bu oylamalar göz önüne alınarak ilk Survivor 2019 yarışmacısı belirlendi. Acun Ilıcalı, Hakan Kanık'ın ilk SUrvivor 2019 yarışmacısı olduğunu açıkladı. Survivor Hakan kimdir, Hakan Kanık kaç yaşında ve nereli? 

SURVİVOR HAKAN KANIK KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

HAKAN KANIK KİMDİR? DETAYLI BİLGİ ALMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Survivor Hakan Kanık Kimdir, nerelidir? Survivor yarışmacısı Hakan kaç yaşında?

Düzenleyen:  - MEDYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...