HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Cuma Mesajları Yazılı 2020 | En Güzel Cuma Mesajları burada... En güncel resimli Cuma Mesajları ve Yeni Cuma Mesajları

Düzenleyen: /
Cuma Mesajları Yazılı 2020 | En Güzel Cuma Mesajları burada... En güncel resimli Cuma Mesajları ve Yeni Cuma Mesajları
Cuma Mesajları2020 Yazılı, Cuma Mesajları, Cuma Mesajı, Resimli Cuma Mesajları, En Güzel Cuma Mesajları, Resimli Cuma Mesajları, En Güzel Cuma Mesajları Burada, En Güncel Resimli Cuma Mesajları, Cuma Mesajı, Haber

MEDYA Haberleri

CUMA MESALARI Cuma Mesajları 2020 Yazılı burada... Sevdiklerinize göndermek için güzel bir cuma mesajı mı arıyorsunuz? Bu noktada sizlere yardımcı olmak isteriz. Resimli cuma mesajları, anlamlı cuma mesajları, kısa cuma mesajları, güzel cuma mesajları sizler için haberimizde.

CUMA MESAJLARI Yazılı 2020| En Güzel Cuma Mesajları Burada... En Güncel Resimli Cuma Mesajları Ve Yeni Cuma Mesajları... Cuma Mesajları Yazılı 2019 | En Güzel Cuma Mesajları Burada... En Güncel Resimli Cuma Mesajları Ve Yeni Cuma Mesajları... En güzel Cume mesajları haberimizde. Cuma günleri bir çoğumuz sevdiklerimize göndermek için cuma mesajları ararız. Sizlere yardımcı olmak için anlamlı cuma mesajları, kısa cuma mesajları, resimli cuma mesajları, güzel cuma mesajlarını bu haberde derledik. Cuma namazı bilindiği üzere tüm sağlıklı ve hür erkeklere farz-ı ayndır. Bu mübarek günde Müslümanlar birbirlerine iyi dileklerini ve dualarını cuma mesajları yoluyla iletiler. Sizler en güzel cuma mesajlarınızı ailenize, sevdiklerinize iletmek istiyorsanız bu haberden destek alabilirsiniz. Müslümanların cuma vakti birbirleri arasında dua ve iyi temennilerde bulunduğu, yazılı görsel veya sesli mesajlar bu metinde yer alıyor. Cuma günü için eş, kardeş, dost ve akrabalara cuma mesajları göndererek dualar paylaşabilirsiniz. Her hafta olduğu gibi bu hafta da Cuma gününe özel birbirinden güzel ve anlamlı Cuma mesajlarını sizler için bu başlık altında teker teker derledik. 

Cuma Mesajları 2020 Yazılı Resimli En Güzel Cuma Mesajları Burada

En güzel Cuma mesajları

Cuma, müminlerin bayramıdır. Bugün yapılan ibadetlere en az, iki kat sevap verilir. Bugün işlenen günahlar da, iki kat yazılır. 
Sevaplar içinde Cuma günü ve gecesinde yapılandan daha kıymetlisi, günahlar içinde de, Cuma günü ve gecesinde işlenilenden daha kötüsü yoktur.Cuma günü, kuşlar, vahşi hayvanlar birbirine, “Selam size, bugün Cumadır” derler.
Cuma diğer Cumaya kadar ve fazladan üç gün içinde işlenen günahlara kefaret olur. Çünkü iyi bir amel işleyene on kat sevap verilir.
Dört gecenin gündüzü de gecesi gibi faziletlidir. Allahü teâlâ, o günlerde dua edenin isteğini geri çevirmez, onları mağfiret eder ve onlar bu günlerde bol ihsana nail olurlar. Bunlar: Kadir gecesi, Arefe gecesi, Berat gecesi, Cuma gecesi ve günleri.
Cuma günü gusleden kimsenin günahları affolur.) [Taberani]
(Cuma günü sabah namazından önce, “Estagfirullahelazim ellezi la ilahe illa hüvel hayyel kayyume ve etubü ileyh” okuyanın, deniz köpüğü kadar da olsa, bütün günahları affolur.) [İbni Sünni]  
[Böyle büyük mükafat verilebilmesi için, o kişinin, düzgün itikada sahip olması, kul hakkını, kazaya kalan farzlarını ödemesi ve haramlardan vazgeçmesi şarttır.]
(Cuma günü veya gecesi ölen mümin, şehit olur, kabir azabından kurtulur.) [Ebu Nuaym]
(Ana-babanın kabrini, Cuma günleri ziyaret eden kimsenin günahları affolur, haklarını ödemiş olur.) [Tirmizi] 
(Cuma günü 80 salevat getirenin, 80 yıllık günahı affolur.) [Dare Kutni]
(Cuma gecesi Yasin suresini okuyanın günahları affedilir.) [İsfehani]

Cuma Mesajları Yazılı 2020 | En Güzel Cuma Mesajları burada... En güncel resimli Cuma Mesajları ve Yeni Cuma Mesajları

En anlamlı Cuma mesajları
Dün geçti yarın da henüz gelmedi. Dün için yapacak bir şey yok. Yarına sağ çıkacağımız belli değil. Bugün Cuma kıymetini bil.

Yeni gün ülkemize barış, sevgi, huzur ve kardeşlik getirsin. Bu cuma yeniden birliğimize, dirliğimize, bütünlüğümüze vesile olsun. Cumanız mübarek, dualarınız kabul olsun.

İlahi Yarabbi son nefesimde kendime malik olmadigim zaman bu duamı sana emanet ederim.

Allahim beni af eyle, her derdimi def eyle, rizkimizi bol eyle, kabrimizi nur eyle, sual meleklerinin cevabini muktedir eyle

Bütün kapıların anahtarlarını kendinde bulunduran Allah'ım. Hakkımızda en hayırlı kapıyı aç. Hayırlı cumalar dilerim.

Rabbim Seni bugün de dua edenIerden her daim şükredenlerden, sevmeyi bilenlerden, Ya Rabbi Cennette gezenlerden eyle! Hayırlı Cumalar.

Öyle bir dua et ki; günahın tövbenin büyüklüğünden ağlasın…Şeytandan Yaradana sığın ki nefsin seni değil; sen nefsini yakasın. Hayırlı Cumalar.

Çıkarsa kalbinde yara, Yaradan dönüştürür bunu bir gün hayra, sen sabretmesini bilirsen; Yaradan düşürmez seni dara. Kaldır başını semaya, aç ellerini mevlaya. Sen istemesini bilirsen, mevla cevap verir duaya. Cuma günümüz mübarek olsun.

Ey Rabbim! Evimizden bereketi, dilimizden duayı, kalbimizden senin ve Resulünün sevgisini eksik etme. Dualarımızı kabul, ömrümüzü nurlu kıl. Amin. Hayırlı cumalar.

Cuma Mesajları Yazılı 2020 | En Güzel Cuma Mesajları burada... En güncel resimli Cuma Mesajları ve Yeni Cuma Mesajları

Ya Rabbi! Kıldığım namazı kabul eyle! Ahir ve akıbetimi hayır eyle. Son nefesimde Kelime-i tevhid söylememi nasip eyle. Ölmüşlerimi af ve mağfiret eyle. Duaların geri çevrilmeyeceği bu mübarek günde Rabbim dualarımızı kabul etsin. Bizleri Rahmetinden mahrum bırakmasın hayırlı cumalar inşallah.

Makbul, dua ve tövbelerimizi kabul, sağlığımızı daim, kazancımızı bereketli, kalplerimizi ve evlerimizi huzurla doldursun İnşallah. Hayırlı Cumalar…

Cuma günleri, duanın kabul oIacağı bir an vardır. Cumanın gündüzü, gecesinden daha kıymetlidir. Allah Cumamızı ve ettiğimiz duaIarı kabul etsin inşallah.

Allah'ın selamı rahmeti, bereketi üzerimize olsun! Günümüz Aydın Cumamız mübarek olsun! Hayırlı Cumalar.

Düzenleyen:  - MEDYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...