Masterchef kim kazandı, MasterChef şampiyonu kim oldu? MASTER Şef birincisi 23 Aralık

Düzenleyen:
Masterchef kim kazandı, MasterChef şampiyonu kim oldu? MASTER Şef birincisi 23 Aralık

MEDYA Haberleri

Masterchef final haftasına girildi. Masterchef kim kazandı, Masterchef şampiyonu kim oldu aramaları başladı. TV8'in heyecanlı yarışması Masterchef kim kazandı sorusuna cevap bulduk. Finale 4 isim adını yazdırdı. Kerem, Burcu, Meltem, Uğur Masterchef finaline kalan isimler oldu. Herkes nefesini tuttu Masterchef finalisti kim olacak? Masterchef'i kim kazandı? Masterchef birincisi 100 bin liralık büyük ödülün sahibi olacak ve Masterchef ünvanını kazanacak. Masterchef finalini canlı izlemek için sitemizdeki sitemizdeki 'Masterchef canlı izle' linkine tıklamanız yeterli olacaktır. Masterchef birincisi kim, Masterchef kim kazandı, Masterchef şampiyonu kim oldu, Masterchef birincisi 23 aralık gibi aramalarınızı sizler için derledik. İşte Masterchef kazananı...

Masterchef birincisi kim oldu aramaları devam ederken Masterchef şampiyonu, Masterchef kim kazandı soruları da sorulmaya devam ediyor. TV8'in sevilen yarışması Masterchef yarın akşam final yapacak. Final haftasına girilen yarışmayı kimin kazanacağı  merak konusu oldu. Şeflerde yükse puanlar alarak Masterchef finale adını yazdıran isimler Burcu, Kerem, Uğur ve Meltem oldu. Peki Masterchef kim kazandı. Masterchef canlı izlemek için sitemizdeki Masterchef canlı izle linkine tıklayabiirsiniz. Masterchef büyük ödülü 100 bin lira. Milyonların aklında tek bir soru var. Masterchef birincisi kim, Masterchef büyük ödülü kim kazanacak? Masterchef birincisi kim, Masterchef kim kazandı, Masterchef şampiyonu kim oldu, Masterchef birincisi 23 aralık gibi aramalarınızı sizler için derledik. İşte Masterchef kazananı...

Masterchef Canlı İzle

Masterchef şampiyonu kim?
MasterChef Türkiye'de Meltem, Burcu, Kerem ve Uğur ile final haftası başlıyor; bakalım bu dört şef adayından hangisi MasterChef Türkiye'yi kazanacak ve 100.000 TL'yi kapacak. 1 Eylül 2018'de yarışma serüvenine başlayan MasterChef fırtınalar estirdi. Kısa süre içinde ekranları başındaki izleyicileri kendine bağladı. Büyük ilgiyle izlenen MasterChef'te nefesler tutuldu kazanan ismin kim olacağı merak edildi. 

MasterChef şampiyonu Uğur oldu!

Masterchef kim kazandı, MasterChef şampiyonu kim oldu? MASTER Şef birincisi 23 Aralık

Masterchef büyük ödülü 100 bin lira...
MasterChef'te yarışmayı kazanan ismin kazanacağı büyük ödül belli oldu. Şefler, yarışmacıların motive olması amacıyla kazanacakları büyük ödülün 100 bin TL olacağını belirtti. Öte yandan yarışmayı kazanan ismin kazanacağı kupada hazır.

Masterchef kim kazandı, MasterChef şampiyonu kim oldu? MASTER Şef birincisi 23 Aralık

MASTERCHEF jürileri kimler?
Mehmet Yalçınkaya: Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel'in şefi olan Mehmet Yalçınkaya, Bolu'lu.Türkiye Lezzet Ödülleri'nde ‘En İyi Şef' ödülünün sahibi olan Yalçınkaya,Türk mutfağının yanı sıra; birçok dünya mutfağına da hakim. Hazer Amani: Güney Afrika'da aşçılık üzerine eğitimler alan Hazer Amani,2010 yılında Türkiye'ye dönüş yapmıştır. Somer Sivrioğlu: Avustralya'da Efendy isimli ünlü Türk restoranının sahibi olan Somer Sivrioğlu; Anatolia: Adventures in Turkish Cooking adlı kitabın da yazarlarından biri. 

Düzenleyen:  - MEDYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...