Masterchef kim elendi, 23 Aralık bu hafta kim gitti? 23 Aralık Master Şef'te finale kim kaldı (MASTERCHEF final haftası)

Düzenleyen:
Masterchef kim elendi, 23 Aralık bu hafta kim gitti? 23 Aralık Master Şef'te finale kim kaldı (MASTERCHEF final haftası)

MEDYA Haberleri

23 Aralık MasterChef kim elendi? Master Şef 23 Aralık elenen yarışmacı kim oldu? Masterchef kim elendi, kim gitti? 18 Aralık MasterChef Türkiye son bölümünde neler oldu merak ediliyor. MASTERCHEF ELENEN İSİM BELLİ OLDU! Büyük heyecana sahne olan MasterChef Türkiye'de final haftaları heyecanı yaşanıyor. 18 Aralık MasterChef Türkiye bölümünde bir yarışmacının ismi eleme adayı olarak verildi, haftanın ilk eleme adayı böylece belirlenmiş oldu! Bu akşam yayınlanacak olan bölümde kim elenecek merakla bekleniyor. MasterChef elenen isim kim oldu diye araştıran vatandaşlar, bütün detayları haberimizden öğrenebilirler

23 Aralık MasterChef kim elendi?18 Aralık Master Şef'te Finale Kim Kaldı....  Master Şef 18 Aralık elenen yarışmacı kim oldu? Masterchef kim elendi, kim gitti? 17 Aralık Master şef elenen yarışmacı kim oldu? 23 Aralık MasterChef Türkiye yeni bölümünde neler oldu internetten araştırılıyor. MasterChef Türkiye'de heyecan final haftaları bölümleriyle devam ediyor. TV8'in fenomen haline gelen yarışmasında bu hafta elenecek isim finale az bir süre kala 'MasterChef' ünvanını kazanma şansını kaybedecek! MasterChef eleme adayı olan isim kim oldu?  MasterChef Türkiye'de eleme adayı olarak hangi isim gösterildi? Kazanan takım hangisi oldu? Türkiye'nin üç değerli şefinin jüri üyesi olduğu MasterChef Türkiye'de heyecan bu akşam zirve yapacakmış gibi görünüyor! Bu akşam alışılan gelmiş olanın dışına çıkılıyor. Jüri final haftalarına hoşgeldiniz diye takdim ediyor. Finale az bir süre kala 'MasterChef' ünvanını kaybedecek olan yarışmacı kim olacak? 18 Aralık Master Şef'te eleme adayı kim? MasterChef elenen isim, Master şef kim gitti, Masterşef Türkiye eleme sonucu sizlerle... Masterchef'te finale çıkan ilk isim Uğur oldu... Peki Materchef'te elenen isim kim olacak?

Masterchef'te finale çıkan isim belli oldu

Masterchef 18 aralık final akşamında finale yükselen ilk isim Uğur oldu. Burcu ve Kerem arasındaki çekişmeli mücadele başladı. Peki kim masterchef birincisi olacak. Masterchef'te kim elendi? Masterchef'te finale çıkan ikinci isim Kerem oldu... Böylelik finalistler Kerem ve Uğur oldu. MasterChef finali 23 Aralık finalinde belli olacak!

MASTERCHEF'TE İLK 3 'E KİM KALDI

4 tane yeni rozetin ortaya çıktığı MasterChef'te geçtiğimiz hafta yarışmacılar tamamen bireysele döndü ve rozetler için kıyasıya yarışmaya başladılar. Ton balıklı tartar pişiren yarışmacılardan en beğenilen iki isim ön plana çıktı. Kerem ve Uğur'un yaptığı tartarlar beğenildi ve iki isim arasında en beğenilen tabak rozet kazanarak finalist oldu. Şefler tarafından beğenilen ve ikinci finalist olmaya hak kazanan isim Kerem oldu. Masterchef'te 17 Aralık günü eleme adayı olan KErem ve Meltem oldu. Peki KErem mi elendi meltemmi? 3.lüğe çıkan isim kim oldu? Herkes heyecanla kimin eleneceğini merak ediyor. Bakalım ilk 3'e çıkan isim olacak? Elenen isim Meltem oldu.

Masterchef kim elendi, 23 Aralık bu hafta kim gitti? 23 Aralık Master Şef'te finale kim kaldı (MASTERCHEF final haftası)

TV8 MASTERCHEF TÜRKİYE ŞAMPİYON KİM OLDU?

Jüri kadrosunda Hazer Amani, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu gibi yemek alanında uzmanlık sahibi olan isimlerin bulunduğu Masterchef Türkiye isimli yarışma programında; yarışmacı adayları en iyi performansı gösterebilmek adına hünerlerini sergiliyor. Televizyon ekranlarında her hafta heyecan ve gerilim fırtınası estiren Masterchef Türkiye'de final zamanı geldi. Aylar boyunca azim, hırs ve rekabet duygularıyla bilenerek yarışan ve final koltuğuna yerleşen 4 yarışmacı için ödülün 100 bin TL olduğu açıklandı.

Düzenleyen:  - MEDYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...