Survivor Seda Ocak Kimdir? Survivor 2019 Seda Ocak nereli, kaç yaşında? (Sema Aydemir'in kardeşi mi?)

Düzenleyen:
Survivor Seda Ocak Kimdir? Survivor 2019 Seda Ocak nereli, kaç yaşında? (Sema Aydemir'in kardeşi mi?)

MEDYA Haberleri

Seda Ocak kimdir, Seda Ocak nereli, kaç yaşında? Acun Ilıcalı, Survivor'a katılan ikinci yarışmacıyı da açıkladı. O isim Seda Ocak oldu. Seda Ocak kimdir? Survivor 2019 Türkiye-Yunanistan yarışmacısı olan Seda Ocak hakkında merak edilenler...

Seda Ocak kimdir? Survivor Türkiye-Yunanistan Şubat ayında başlıyor! TV8 ekranlarında yayınlanacak olan yarışma ile ilgili Acun Ilıcalı'dan açıklama geldi. Ilıcalı, geçtiğimiz günlerde Hakan Kanık'ın Survivor'a katılması kesinleşen ilk yarışmacı olduğunu açıklamıştı. İkinci yarışmacı ise Seda Ocak oldu. Seda Ocak, ilk bakışta Sema Aydemir ile olan benzerliğiyle dikkatleri çekiyor. Seda Ocak kimdir, nereli, kaç yaşında?

SEDA OCAK KİMDİR? SURVİVOR SEDA OCAK KİMDİR?

Seda Ocak 1985 senesinde Bursa‘da dünyaya geldi. Ocak, eski Survivor yarışmacısı Sema Aydemir'in aynı zamanda ikiz kardeşi. Seda Ocak da Sema Aydemir gibi atletizme gönül vermiş bir eski atlet. Atletizm sonrasında atletizm antrenörü olarak sporun içinde kalmaya devam ediyor.

SURVİVOR 2019 YARIŞMACILARI KİMLER? TAM LİSTE ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ

 

Düzenleyen:  - MEDYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...