Bora Edin kimdir? Survivor Bora kaç yaşında, nereli ve ne iş yapıyor?

Düzenleyen:
Bora Edin kimdir? Survivor Bora kaç yaşında, nereli ve ne iş yapıyor?

MEDYA Haberleri

Bora Edin kimdir? Survivor Bora kimdir, kaç yaşında? Bora Edin ne iş yapıyor ve nereli? Survivor Bora Edin instagram adresi... TV8 ekranlarının fenomen programı Şubat ayında izleyicilerle buluşuyor. Uzun zamandır heyecanla beklenen programın kadrosu açıklandı. Kadronun en çok dikkat çeken isimlerinden birisi Bora Edin oldu. Türkiye-Yunanistan rekabetine sahne olacak olan yarışmada iddialı olduğunu ifade eden Bora Edin kimdir, kaç yaşında? Bora Edin nereli? İşte detaylar...

Bora Edin kimdir? Survivor Bora kimdir, kaç yaşında? Bora Edin ne iş yapıyor ve nereli? Survivor Bora Edin instagram adresi... Bora Edin, Survivor 2019 kadrosunda en çok dikkat çeken isimler arasında yer alıyor. Tanıtımda birçok spor dalı ile uğraştığını ve iddialı olduğu ifade eden Bora ile ilgili merak edilenler haberimizde

SURVİVOR BORA EDİN KİMDİR?

Survivor 2019 yarışmacıları arasında bulunan Bora Edin 34 yaşında ve aslen İstanbullu. Uzun bir spor geçmişi olan yarışmacı hala Crossfit eğitmenliği yapıyor. Hemen hemen her sporla ilgilenen yarışmacı daha önce Malta’da futbol oynamış. Hem amatör hem de profesyonel şekilde futbol oynayan yarışmacının Crossfit’te de dereceleri bulunuyor. Survivor 2019 yarışmacısı Bora Edin aynı zamanda basketbol ve badminton ile de ilgileniyor.

Survivor 2019 yarışmasında olmayı çok İstediğini söyleyen ve hırsı ile pes etmeyeceğini dile getiren yarışmacı 1. olması durumunda centilmenliği sayesinde kazanacağını söyledi.

Bora Edin kimdir? Survivor Bora kaç yaşında, nereli ve ne iş yapıyor?

SURVİVOR BORA EDİN İNSTAGRAM HESABINDAN VEDA ETTİ

Survivor 2019'a katılan Bora Edin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla hem veda etti, hem de iddiasını dile getirdi.

İşte Bora Edin'in o paylaşımı...

"Veeee beklenen an geldi, gidiyorum..Bu yıl bu kadronun içinde olmak benim için çok anlamlıydı.. Bu süreçte benden desteğini esirgemeyen tanıdığım, tanımadığım, yeni tanıştığım tüm dostlara canı gönülden teşekkür ederim...Bende desteğinizi önce Allah’ın izniyle sonra kendi inancımla bayrağımızı en iyi şekilde temsil edip boşa çıkartmayacağım..Bundan sonraki süreçte destekleriniz ve dualarınızla beni çok güçlü hissettiriceğinize eminim.. Final koltuğunda görüşmek dileğiyle!..."

Düzenleyen:  - MEDYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...