HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Kadın 59. bölüm izle, Kadın son bölüm full izle.. Kadın 60. son bölüm tek parça izle (Fox TV)

Düzenleyen: /
Kadın 59. bölüm izle, Kadın son bölüm full izle.. Kadın 60. son bölüm tek parça izle (Fox TV)
Kadın 59. Bölüm İzle, Kadın 59. Bölüm Canlı İzle, Kadın Son Bölüm Full İzle, Kadın 60. Bölüm Fragmanı, Kadın 23 Nisan Bölümü İzle, Kadın Son Bölüm Tek Parça İzle, Kadın Yeni Sezon İzle, Kadın Dizisi Full Tek Parça Hd İzle, Haber

MEDYA Haberleri

Kadın 59. bölüm izle, Kadın 59. bölüm full izle, Kadın son bölüm izle... FOX TV ekranlarının fenomen dizisi Kadın, bu hafta 59. bölümü ile ekranlara geliyor. Başrollerinde Özge Özpirinçci ve Caner Cindoruk'un yer aldığı dizi, yine heyecanlı bir bölüm ile izleyicileriyle buluşuyor. Son olarak eve dönen Sarp ve Bahar'ın aileleri ile yaşadıkları ekrana getirilmişti. Yeni bölümde Bahar ile Arif arasında neler olacak merakla bekleniyor. Yeni bölümde neler olacak? Kadın 59. bölüm canlı izle, Kadın 59. son bölüm full izle, Kadın 59. bölüm tek parça izle, Kadın 60. bölüm fragmanı gibi bu haftaya damgasını vuracak olan dizinin son bölümüne dair merak edilenler sizlerle!

Kadın dizisi 59. bölüm izle, Kadın full izle FOX TV, Kadın 59. bölüm izle, Kadın son bölüm full izle, Kadın dizisi son bölüm tek parça, Kadın 59. bölüm full izle, Kadın 23 Nisan bölümü izle gibi konular internette bugün sıkça araştırılıyor. FOX TV ekranlarının başarılı dizisi, salı akşamları milyonları ekran başına kilitlemeye devam ediyor! Başrollerinde Özge Özpirinçci ve Caner Cindoruk'un bulunduğu sevilen dizi Kadın'da bu hafta Bahar'ın Sarp ile Arif arasında bir seçim yapıp yapmayacağı merak ediliyor. Yeni bölüm fragmanında gördükleri ile heyecanlanan izleyiciler, neler olacak heyecanla bekliyorlar! Yeni bölümde neler yaşanacak? Kadın 59. bölüm izleme linki, Kadın dizisi 59. bölüm full izleme linki sizlerle...

KADIN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kadın'ın son bölümünde Nezir'in serbest bıraktığı Bahar ve Sarp evlerine gitti. Ancak Sarp evde Şirin'in sözlü tacizleri nedeniyle zor günler yaşadı. Cezaevinden çıkan Arif ise soluğu Bahar'ın yanında aldı. Bahar ve Arif zor günlerin ardından duygusal bir kavuşma yaşadı. Sarp ve Arif ise aynı anda okuldan Bahar'ın çocuklarını almaya gitti. Okul önünde karşılaşan ikili arasında gergin anlar yaşandı.

Hapisten kurtulan Arif bir an önce Bahar'ın yanına gitmek ister. Kısmet ise Arif'in bu heyecanını hisseder ve bu konuda abisine yardımcı olur. Yaşadığı zor günlerden sonra Bahar'a kavuşan Arif'e onu görmek çok iyi gelir. Olanlardan habersiz, her şeyin yavaş yavaş düzeldiğini düşünmektedir. Ceyda'nın Bahar'a olan tavrına anlam veremeyen Hatice ise Ceyda'ya büyük bir rest çeker. Bir anne olarak artık çocuklarının üzülmesini ve birilerinin onları üzmesini istememektedir. Nezir'in onları neden serbest bıraktığına anlam veremeyen Sarp, hayatına artık Sarp Çeşmeli olarak devam edebilecektir.

Hatice, Şirin'in Emre ile birlikte değiştiğini düşünse de Enver buna asla inanmaz. Emre, Şirin'i gerçekten değiştirmiş olabilir mi? Yoksa Şirin, Sarp'ı gördükten sonra eski takıntılı günlere geri dönecek mi?

KADIN 59. BÖLÜMÜ İNTERNET SİTESİNDEN TEK PARÇA İZLEYEBİLİRSİNİZ

Kadın 59. bölüm izle, Kadın son bölüm full izle.. Kadın 60. son bölüm tek parça izle (Fox TV)

ÖZGE ÖZPİRİNÇCİ KİMDİR?

Kavak Yelleri, Aşk Yeniden ve Kadın gibi pek çok başarılı yapımın kadrosunda yer alan Özge Özpirinçci, 1 Nisan 1986 tarihinde İstanbul’da doğdu. İlk ve ortaokulu İstanbul’da tamamlamayan Özge Özpirinçci, lise eğiminin bir bölümünü ise Amerika Birleşik Devletleri’nde gerçekleştirdi. Lisans eğitimini Türkiye’de alan Özpirinçci, Sabancı Üniversitesi Yönetim Bilimleri bölümünden 2008 yılında mezun oldu. Annesi İngilizce öğretmenidir. İlk olarak Cesaretin Var mı Aşka ve Kavak Yelleri dizilerinde oynadı.

Birçok, reklam filminde oynayan güzel oyuncu, Kavak Yelleri dizisinde uçuk kaçık ama bir o kadar da duyarlı kanser hastası bir kız olan Ada’yı canlandırmıştır.

Show Tv’de yayınlanan duygusal, dram gençlik dizisi Melekler Korusun’da İpek Taşkır adlı üniversite öğrencisi bir karakteri başarıyla oynadı. Dizi 73. Bölümü ile son kez ekranlarda görüldü. Özge Özpirinçci, ayrıca 2010 yılında vizyona giren Zülfü Livaneli’nin yönettiği Veda filminde Fikriye Hanım karakterini oynamıştır. Ayrıca 2010’da Show Tv kanalında yayınlanan ve 11. Bölümü ile yayınından kaldırılan Deli Saraylı isimli dizide altı dil bilen “Dilruba” karakterini canlandırdı. 

Sinema projelerinde de kendini kanıtlayan Özge Özpirinçci, Anadolu Kartalları filminde Üstteğmen Ayşe Dinçer’e hayat verdi. ATV’de yayınlanan Al Yazmalım dizisinde ise başrol olan Asiye karakterini oynamıştır ve TRT Okul’da yayınlanan Toplu Hayat adlı programda sunuculuk yaptı.

2014 yılında çekilen Karışık Kaset filminin başrol oyuncusu İrem karakterini canlandırmıştır. 2015 yılı Şubat ayında başlayan Aşk Yeniden dizisinde Zeynep karakterini canlandırmıştır. 29 Kasım 2015 akşamı gerçekleştirilen 42. Altın Kelebek Ödülleri’nde En İyi Kadın Komedi Oyuncusu ödülünü kazanmıştır.

Düzenleyen:  - MEDYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...