MasterChef ŞEF Kim Elendi, Kim Gitti? Master Şef Kim Veda Etti? 7 Kasım Master Şef Elenen İsim Kim?

Düzenleyen:
MasterChef ŞEF Kim Elendi, Kim Gitti? Master Şef Kim Veda Etti? 7 Kasım Master Şef Elenen İsim Kim?

MEDYA Haberleri

MasterChef ŞEF KİM Elendi? MasterChef ŞEF eleme adayları kimler oldu! Herkes merakla bekliyor, MasterChef kim elendi, kim gitti? Kim veda etti? sorunun cevabı birazdan cevap bulacak. MasterChef Türkiye'de eleme gecesi bu akşam yaşanıyor. Eleme adayları belli oldu ve bir kişi yarışmaya veda edecek. Peki MasterChef Türkiye'de eleme adayları kimler oldu? Master Şef Türkiye'de kim elendi? İşte Master Şef Türkiye'ye veda eden yarışmacı kim oldu? Masterchef 7 Kasım de elenen isim kim oldu? Masterchef'te elenen isim son dakika stemizde

MasterChef ŞEF KİM Elendi? MasterChef ŞEF eleme adayları kimler oldu?... MasterChef kim elendi, kim gitti? Kim veda etti? MasterChef ŞEF eleme adayları kimler oldu? soruların tüm cevapları haberimizde. MasterŞef Türkiye'de eleme adayları açıklandı. Master Şef'de yarışmasında ilk kaybeden takım ve eleme adayları belli oldu. Peki MasterChef Türkiye'de eleme adayları kimler oldu? Master Şef Türkiye'de kim elendi? İşte Master Şef Türkiye'ye ilk veda eden yarışmacı kim oldu? Tüm detaylar haberimizde. Masterchef 7 Kasım de elenen isim kim oldu? Masterchef'te ilk gün dokunulmazlığı mavi takım kaybetti ve yazılan isimler Suna ve Mustafa oldu. Masterchef'te ikinci dokunulmazlığı ise kırmızı takım kaybetti. Kırmızı takımdan  Eda ve Güzide aday oldu.Mastterchef'te Suna ve Güzide bu hafta elenmekten kurtuldu. Bu hafta elenen isim EDA oldu

İLK DOKUNULMAZLIK OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Dün akşam oynanan ilk dokunulmazlık oyununda en iyi menüyü çıkarara birinci olan takım kırmızı takım oldu. Mavi takım bireysel dokunulmazlık ardından da eleme potasına gidecek yarışmacıları belirledi.

MasterChef ŞEF Kim Elendi, Kim Gitti? Master Şef Kim Veda Etti? 7 Kasım Master Şef Elenen İsim Kim?

ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

Mavi takımda bireysel dokunulmazlığı en iyi tabağı çıkararak alan isim Kıvanç oldu. Kıvanç, Mustafa'nın ismini verdi. İlk aday Mustafa olurken, oylama sonucunda en çok oyu alarak eleme potasına giren ikinci isim de Suna oldu.

MASTERCHEF YENİ BÖLÜMDE MAVİ TAKIMDAN ŞOK EDEN KARAR!

Suna ve Mustafa'nın eleme potasına girmesi mavi takımda dengeleri değiştiriyor. Yeni bölümde Suna, oyun dışı kalmak istediğini söylüyor. Eleme potasında yer alan Mustafa ve Suna; Kıvanç'ın potaya girememesinin ardından oyundan uzak kalmak istediklerini söylüyorlar. Fakat sonradan ani bir kararla takımda yer almak istiyorlar. Bu akşam MasterChef Türkiye'de dengeler değişecek.

Suna ve Mustafa'nın oynaması üzerine mavi takım dokunulmazlığı kazandı

ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

Bireysel dokunulmazlığı kazanan Batuhan Eda'nın ismini söyleyerek arkadaşını eleme potasına gönderdi. Yapılan oylama sonrası ise ikinci eleme adayı Güzide oldu.

Yarışmanın önceki bölümünde dokunulmazlığı kazanan Kıvanç, eleme potasına Mustafa'yı göndermişti. Kaptan Cemre, diğer eleme adayı olarak ise Suna'yı seçmişti.

MasterChef Türkiye'de eleme 7 Kasım Perşembe akşamı gerçekleşecek.

Düzenleyen:  - MEDYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...