Yerli otomobili Almanya sokaklarında gezdirecek

Düzenleyen:
Yerli otomobili Almanya sokaklarında gezdirecek

MEDYA Haberleri

15 senedir Massaka ismi ile rap müzik dünyasının önde gelen isimlerinden Murat İlhan, dünyadaki başarılarıyla Türkiye’yi onurlandırmanın yanı sıra milli mücadelemize destek oluyor.

15 senedir Massaka ismi ile rap müzik dünyasının önde gelen isimlerinden Murat İlhan, dünyadaki başarılarıyla Türkiye’yi onurlandırmanın yanı sıra milli mücadelemize destek oluyor. Almanya’da yaşayan gurbetçi bir ailenin çocuğu olan Massaka, son günlerde milli mücadelenin simgesi haline gelen yerli otomobil için heyecanlanıyor. Yerli otomobilin ön siparişi için Türkiye’ye gelen ve sıraya giren Massaka, yerli otomobilimizi otomobil devi haline gelen Almanya’ya götürerek Alman araba markalarına karşı gövde gösterisi yapacağını söyledi.

Başarılara doymuyor

Yaptığı müzikle milyonlara ulaşan Massaka, yılın son haftasında da dünyaca ünlü isimlerle düet yaptı. 26 Aralık’ta 6ix9ine & Haftbefehl’e birlikte yaptığı ‘Toxic’ teklisi tüm dünyada yayınlandı. Başarıları bununla da sınırlı kalmayan Massaka, Wiz Khalifa & Joe Young & Al Pac’la ortak hazırladığı ‘Get On My Grind’ adlı şarkısı da geçtiğimiz gün müzikseverlerin beğenisine sundu.

Düzenleyen:  - MEDYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...