Survivor'da kim elendi, kim gitti? | Survivor eleme adayları kimler? 10 Mart Survivor Eleme gecesi

Düzenleyen:
Survivor'da kim elendi, kim gitti? | Survivor eleme adayları kimler? 10 Mart Survivor Eleme gecesi

MEDYA Haberleri

Survivor'da kim elendi sorusu trendlere yerleşti. Tv8'in sevilen yarışması Survivor'da heyecan yine dorukta. 2 hafta üst üste dokunulmazlığı kaybeden ünlüler takımı bu hafta da dokunulmazlığı kaybetti. Takıma arkadaşları adaya yeni gelen Aşkım'ın adını yazdı. 10 Mart bu akşam ise iki eleme adayı daha belli olacak. Survivor izleyicileri Survivor'da kim elendi, Survivor'da kim gitti sorularını soruyor. 10 Mart survivor eleme gecesinin detaylarına haberimizden ulaşabilirsiniz. Herkesin merakla beklediği Survivor'da kim elendi, Survivor'da kim gitti sorusu bu akşam 10 Mart survivor eleme gecesinde belli olacak. Survivor eleme adaylarını sitemizde yer alacak. Survivor'da kim elendi, kim gitti? Survivor eleme adayları kimler? Survivor eleme gibi sorularınızın cevabı burada. İşte 10 Mart Survivor eleme gecesi

Tv8 ekranlarının en çok izlenen yarışması Survivor'a bu akşam eleme heyecanı yaşanacak. İzleyicilerin büyük heyecanla beklediği 10 mart survivor eleme gecesi bu akşam Tv8 ekranlarında yayınlanacak. Survivor elem adayları kimler, survivor eleme adaylarını ise sitemizden öğrenebilirsiniz. Survivor'da haftalar geçtikçe özlem ve açlık artıyor. Ailesini görmeden psikolojik savaş  veren yarışmacılar Survivor'dan elenmemek için de büyük çaba sarf ediyor. 2 hafta üst üste dokunulmazlık kaybeden ünlüler takımı bu hafta da dokunulmazlık oyununu kaybetti. Ünlüler takımından ilk eleme adayı Aşkım oldu. 10 mart survivor eleme gecesinde Survivor'da kim elendi, kim gitti sorusu cevap bulacak. Peki Survivor eleme adayları kim oldu? Survivor kim elendi, Survivor'dan kim gitti, 10 mart 2020 survivor elenen isim kim? İşte 10 Mart survivor eleme gecesi hakkında detaylar

Survivor'da kim elendi?
10 mart 2020'de Survivor'dan elenen isim belli olacak. Peki Survivor eleme adayları kim oldu? Survivor kim elendi, Survivor'dan kim gitti, 10 mart 2020 survivor elenen isim kim? İşte 10 Mart survivor eleme gecesi hakkında detaylar.. Survivor elenen ismi sitemizden öğrenebilirsiniz. 

Survivor'da kim elendi, kim gitti? Survivor eleme adayları kimler? 10 Mart Survivor eleme gecesi

Survivor'da dokunulmazlık oyununu kim kazandı?
Acun Ilıcalı’nın sunumunu gerçekleştirdiği iddialo yarışma programı Survivor'da dokunulmazlık oyunu yine kıran kırana mücadeleye sahne oldu. Ünlüler ve gönüllüler takımı arasında oynanan oyunda kazanan taraf gönüllüler takımı oldu ve ünlüler ada konseyine giderek bir isim belirlediler.

Survivor'da kim elendi, kim gitti? | Survivor eleme adayları kimler? 10 Mart Survivor Eleme gecesi

Survivor eleme adayları
2 isim arasında yoğunlaşan oylamada en fazla adı çıkan kişi programın genç yarışmacısı Aşkım oldu. 2 isim dışında Ersin’e de bir oy çıkması dikkat çekti. En fazla adı çıkan yarışmacı olan Aşkım ise programda kalmak istediğini belirterek sonucu bekleyeceğini ifade etti.

Survivor ödül oyununu kim kazandı?
Survivor'ın  9 Mart tarihli 16. bölümünde ödül oyunu kızarmış tavuk parçaları oldu. Yarışmacılar ödüle kavuşmak için parkurda zorlu anlar yaşadı. Heyecanlı oyunun ardından, ödül oyununu ünlüler takımı 10'a 4 kazandı. Ödülü alan ünlüler takımı büyük sevinç yaşadı.

İşte performans birincileri

Ödülü alan Elif Yıldırım Gören Ersin, Berkan, Sercan'ı ödüle götürdü. Mert'i seçmesine rağmen Mert ödülü kabul etmedi. Yasin Obuz ise Ceyhun, Nisa, Cemal Can'ı götürdü.

Evrim Keklik
Nisa Bölükbaşı
Mert Öcal
Berkan Karabulut
Barış Murat Yağcı
Parviz Abdullayev
Sercan Yıldırım
Elif Yıldırım Gören
Yasin Obuz
Sadık Ardahan Uzkanbaş

Düzenleyen:  - MEDYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...