Survivor kim elendi, kim gitti 23 haziran? Survivor eleme 2020! Survivor eleme adayları, Survivor Sms sıralaması

Düzenleyen:
Survivor kim elendi, kim gitti 23 haziran? Survivor eleme 2020! Survivor eleme adayları, Survivor Sms sıralaması

MEDYA Haberleri

Survivor'da bireysele dönüldü. Şartlar ağırlaştıkça yarışmacıların hırsı da artıyor. Bu akşam dokunulmazlık oyununu kazanan isim belli oldu. Peki survivor'da 3. dokunulmazlığı kim aldı? Survivor'da 3. aday kim oldu? Survivor'da bu sezon büyük heyecan var. Her geçen gün oyunların ve ödüllerin büyüdüğü yarışmada eleme heyecanı da yaşanıyor. Herkes Survivor kim elendi, kim gitti? Survivor eleme 2020! Survivor 3.aday kim çıktı, dokunulmazlığı kim aldı? sorularını soruyor. İşte Survivor'da 3. aday..

Survivor kim elendi, kim gitti? Survivor eleme 2020! Survivor eleme adayları, Survivor Sms sıralaması... Survivor'da 3. adayın kim olduğu merakla aratılıyor. Survivor 2020'de sona gelindi, artık yarışmacıları bireysel yarışıyor. Dokunulmazlık oyunlarında da heyecan hat safhada. Bu akşam dokunulmazlık oyununu kazanan isim belli oldu. Peki survivor'da 3. dokunulmazlığı kim aldı? Survivor'da 3. aday kim oldu?  Survivor'da bu sezon büyük heyecan var. Her geçen gün oyunların ve ödüllerin büyüdüğü yarışmada eleme heyecanı da yaşanıyor. Herkes Survivor kim elendi, kim gitti? Survivor eleme 2020! Survivor 3.aday kim çıktı, dokunulmazlığı kim aldı? sorularını soruyor. İşte Survivor'da 3. aday..

Survivor'da elenen isim Evrım oldu

Survivor'da 3. dokunulmazlığı kim aldı?
Survivor'da 3. dokunulmazlık oyunu heyecanla sürüyor. Finale Cemal ve Nisa kaldı. Survivor 3. adayın ismini söyleyen isim Cemal Can olacak.

Survivor 3. aday kim oldu?
Survivor'da 3 aday belli oldu. Peki Survivor'da 3. aday kim oldu? Survivor'da Cemal Can'ın birinci olmasıyla konseyde verdiği isimSercan oldu. Böylelikle Sercan, Nisa ve Evrim eleme adayı oldu.

Survivor Ünlüler Gönüllüler 21 Haziran Pazar akşamı 114. bölümüyle sevenlerinin karşısına çıktı. Son sekize kalan Survivor yarışmacıları bireysel dokunulmazlığı kazanmak için parkurda kıyasıya mücadele verdi. Çeyrek finalde Cemal Can ve Sercan Yıldırım dokunulmazlığı kazanarak finale yükseldi. Dokunulmazlık oyununda sıkı bir mücadele veren Sercan rakibi Barış'ı yenerek performansıyla dikkat çekti.

SURVİVOR 2. DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor 2020'nin ekranlara gelen 114. bölümünde bireysel dokunulmazlık oyunu için yarışmacılar parkurda yerini aldı. Bireysel dokunulmazlık oyunu öncesi seremonide Kırmızı takımdan Survivor Berkan, Kırmızı takımdan Survivor Evrim ve Mavi takımdan Survivor Yasin arasında tansiyon yükseldi.

Gerilimin ardından, Survivor'da oynanan 2. dokunulmazlık oyununu Sercan rakibi Barış'ı yenerek 2 1 kazandı.

 

 

 

 

Düzenleyen:  - MEDYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...