Survivor kim elendi, kim gitti 29 haziran? Survivor eleme 2020! Survivor Eleme adayları, Survivor Sms sıralaması

Düzenleyen:
Survivor kim elendi, kim gitti 29 haziran? Survivor eleme 2020! Survivor Eleme adayları, Survivor Sms sıralaması

MEDYA Haberleri

Survivor'da bireysele dönüldü. Şartlar ağırlaştıkça yarışmacıların hırsı da artıyor. Bu akşam dokunulmazlık oyununu kazanan isim belli oldu. Peki survivor'da 3. dokunulmazlığı kim aldı? Survivor'da 3. aday kim oldu? Survivor'da bu sezon büyük heyecan var. Her geçen gün oyunların ve ödüllerin büyüdüğü yarışmada eleme heyecanı da yaşanıyor. Herkes Survivor kim elendi, kim gitti? Survivor eleme 2020! Survivor 3.aday kim çıktı, dokunulmazlığı kim aldı? sorularını soruyor. İşte Survivor'da 3. aday..

Survivor kim elendi, kim gitti? Survivor eleme 2020! Survivor eleme adayları, Survivor Sms sıralaması... Survivor'da 3. adayın kim olduğu merakla aratılıyor. Survivor 2020'de sona gelindi, artık yarışmacıları bireysel yarışıyor. Dokunulmazlık oyunlarında da heyecan hat safhada. Bu akşam dokunulmazlık oyununu kazanan isim belli oldu. Peki survivor'da 3. dokunulmazlığı kim aldı? Survivor'da 3. aday kim oldu?  Survivor'da bu sezon büyük heyecan var. Her geçen gün oyunların ve ödüllerin büyüdüğü yarışmada eleme heyecanı da yaşanıyor. Herkes Survivor kim elendi, kim gitti? Survivor eleme 2020! Survivor 3.aday kim çıktı, dokunulmazlığı kim aldı? sorularını soruyor. İşte Survivor'da 3. aday..

SURIVOR ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

Survivor'da ilk dokunulmazlık oyununu kazanan Sercan Yıldırım eleme adayı olarak Berkan'ın ismini verdi.

Survivor'da ikinci dokunulmazlık oyununu da Sercan Yıldırım kazandı. Sercan ikinci eleme adayı olarak ise Nisa'nın adını verdi.

Survivor'da üçüncü dokunulmazlık oyununu da Sercan Yıldırım kazandı. Sercan üçüncü isim olarak Barış'ın ismini verdi.

SURVİVOR ELEME ADAYI KİM OLDU?

Dokunulmazlık oyununu kazanan Sercan Yıldırım, toplanan ada konseyinde son olarak Barış'ı eleme adayı olarak gösterdi. Sercan Yıldırım daha önce de Nisa ve Berkan'ı eleme adayı olarak göstermişti. Survivor'da haftanın eleme adayları Nisa, Berkan ve Barış oldu

NİSA VE SERCAN YILDIRIM SES KAYDI

Bu akşam gerçekleşen ada konseyinde Sercan Yıldırım ile Nisa Bölükbaşı arasında yaşanan olayın detayları ortaya çıktı. Acun Ilıcalı, dün yapılan konseyde geriye dönük kayıtların incelendiğini duyurmuştu. Bu akşam ise Sercan ve Nisa arasındaki 6 Nisan tarihindeki ses kayıtları yayınlandı. Yarışmacılara dinletilmeyen ses kayıtları hakkında Acun Ilıcalı da açıklamalarda bulundu. İşte Sercan Nisa olayının perde arkası…

Sercan: “Bana doğum günümde çok güzel bir not yazmıştı”

Nisa: “İyi ki doğdun yazdım”

Sercan: “Aynen öyle yazdın”

 

 

Düzenleyen:  - MEDYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...