TGRT Haber en iyi program ödülü aldı

TGRT Haber en iyi program ödülü aldı

MEDYA Haberleri

Ankara’da Buhara Medya Grubu’nun düzenlediği 11. Uluslararası Buhara Medya Ödülleri Töreni’nde, TGRT Haber’de yayınlanan Aslı Hünel ve Cem Küçük’ün sunduğu “Günaydın Türkiye” “En İyi Sabah Haber Programı” seçildi.

Ayrıca Aslı Hünel, “Yılın Fantezi Müzik Kadın Sanatçısı” ödülünün de sahibi oldu. İki ödül birden alan Hünel, “Daha önce birçok defa ödül aldım fakat çok yakın bir zamanda başladığım haber programının böyle bir ödülle taçlandırılmış olması beni inanılmaz mutlu etti. Bu ödülü partnerim Cem Küçük adına da alıyorum. TGRT ailesine çok teşekkür ediyorum. TGRT Haber’i yuvam gibi görüyorum. Yuvama döndüğüm için çok mutluyum” dedi. “Başarı İçin Yeniden Bir Arada, Yeniden Birlikte” sloganıyla düzenlenen programa, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Ömer İleri, Hamza Dağ, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ayşe Keşir, AK Parti MKYK Üyesi ve Ankara Milletvekili Lütfiye Selva Çam, AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı ve birçok siyasi konuk katıldı.

Düzenleyen:  - MEDYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...