Eser Yenenler’den sessiz sedasız ayrılık… Açıklama yapmadan bitirdi

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Eser Yenenler’den sessiz sedasız ayrılık… Açıklama yapmadan bitirdi

MEDYA Haberleri  / Haber Merkezi

Kanal D’de başlayan daha sonra Star TV’ye transfer olan ‘Çok Güzel Hareketler’ sunucusu Eser Yenenler, verdiği kararla herkesi şaşırttı.

Star TV ekranlarının sevilen komedi programı ‘Çok Güzel Hareketler 2’de yeni sezon heyecanlı başladı. Programda uzun süredir sunuculuk yapan Eser Yenenler’in olmaması dikkat çekti. 

İlgiyle takip edilen Çok Güzel Hareketler Bunlar 2, geçtiğimiz akşam yeni bölümüyle ekrana geldi. Programda Eser Yenenler’in yer almaması “Eser Yenenler Çok Güzel Hareketler’den ayrıldı mı?” , “Eser Yenenler Çok Güzel Hareketler’de neden yok?” sorularını beraberinde getirdi. 

Eser Yenenler, 2008-2011 yılları arasında ‘Çok Güzel Hareketler Bunlar’da oyunculuk ve sunuculuk yapmıştı. 2020 yılında ise konuk sunucu olarak katıldığı ‘Çok Güzel Hareketler 2’ adlı programda devam etmek isteyince sunucu Yılmaz Erdoğan’ın da film çalışmaları başlayınca Erdoğan sunuculuğu Yenenler’e devretti.

ÇOK GÜZEL HAREKETLER 2’YE VEDA ETTİ

Sunuculuğu Yılmaz Erdoğan’dan devralan Eser Yenenler, iddiaya göre yeni sezonda programa veda etti. Programdan ayrıca Metin Pıhlıs, Selen Esen Çelebi, Batuhan Soyaslan ve Fatma Tezcan da ayrıldı. Bu isimler programdan ayrılıklarını açıklarken, Eser Yenenler’in bir açıklama yapmaması sosyal medyada yorumları beraberinde getirdi. Yenenler ekipten birkaç isimle Cetto Medya adıyla kendi şirketini kurmuştu.

Eser Yenenler’den sessiz sedasız ayrılık… Açıklama yapmadan bitirdi

YERİNE ATAKAN ÇELİK AÇILIŞ YAPTI

Öte yandan Çok Güzel Hareketler 2’nin açılışını Atakan Çelik yaptı. İlerleyen bölümlerde sunuculuğu Atakan’ın mı yoksa başka bir ismin mi yapacağı netlik kazanacak. 

Düzenleyen:  - MEDYA
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...