Gönül Dağı’na 2 sürpriz transfer… Yeni oyuncular diziye damga vuracak

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Gönül Dağı’na 2 sürpriz transfer… Yeni oyuncular diziye damga vuracak

MEDYA Haberleri  / Haber Merkezi

TRT’nin sevilen dizisi Gönül Dağı’nın kadrosuna iki yeni oyuncu katıldı. 4. sezon çekimleri başlayan projede Burak Can ve Sude Zülal Güler yer alacak.

TRT ekranlarında yayınlanan ve kalplere dokunan hikayelere değinen Gönül Dağı için geri sayım başladı. Hasretin bitmesini sabırsızlıkla bekleyen seyirci için sürpriz bir haber geldi. 

Eskişehir’de çekilen fenomen dizi geçtiğimiz sezon 24 Haziran’da yayınlanan 103. bölümü ile sezon finaline girmişti.

Cumartesi akşamları yayınlanan ve başrollerini Berk Atan, Semih Ertürk ve Cihat Süvarioğlu’nun üstlendiği dizi için geri sayım başladı.

OYUNCU KADROSUNA 2 YENİ İSİM DAHİL OLDU

Yeni sezon çekimlerinin tüm hızıyla sürdüğü Gönül Dağı’na iki yeni ismin katıldığı ortaya çıktı. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; kadroya Burak Can dahil oldu. Başarılı oyuncu zaman atlaması yaşanacak dizide ‘Erkan’ rolünü üstlenecek. Ünlü oyuncunun partneri ise son olarak Tozluyaka dizisinde rol alan Sude Zülal Güler olacak.

Gönül Dağı’na 2 sürpriz transfer… Yeni oyuncular diziye damga vuracak

BURAK CAN KİMDİR?

1996 İstanbul doğumlu Burak Can oyunculuğa küçük yaşta reklamlarda oynayarak başladı. Reklam deneyimlerinden sonra ilk işi 2010 yılında Gönül Ferman Dinlemiyor adlı dizi oldu. Bu sıralarda çeşitli isimlerden oyunculuk eğitimleri aldı. Sonrasında sırasıyla Al Yazmalım, Sana Bir Sir Vereceğim, Yılanların Öcü ve İçimdeki Fırtına, Darısı Başımıza dizilerindeki başarılı performanslarıyla adından söz ettirdi. İstanbul Aydın Üniversitesi Drama Oyunculuk Bölümü'nü kazandı. Sinema filmi serüvenine 2015 yılında Nadide Hayat ile başladı ve 2018 yılında Keşif filminin başrollerinde yer aldı.

SUDE ZÜLAL GÜLER KİMDİR?

2001 İstanbul doğumlu Sude Zülal Güler, aslen Makedonya kökenli. 2013 yılında rol aldığı ‘Çınar’ dizisi ile oyunculuk kariyerine başladı. 2018 yapımı ‘Keşif’ filmiyle beyaz perdeye adım atan Sude Zülal Güler ayrıca, Mayıs Kraliçesi, Muhteşem Yüzyıl İsimsizler gibi yapımlarda rol aldı. Son olarak ise Tozluyaka’da Mavi Güneş karakterini üstlendi.

Düzenleyen:  - MEDYA
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...