Gönül Dağı’nda eski oyuncu sürprizi… Değişimi seyirciyi şaşırtacak

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Gönül Dağı’nda eski oyuncu sürprizi… Değişimi seyirciyi şaşırtacak

MEDYA Haberleri  / Haber Merkezi

TRT1’in sevilen yapımları arasında yer alan Gönül Dağı’nda izleyiciyi şaşırtan bir gelişme yaşandı. 4. sezonuyla ekrana gelen diziye eski bir oyuncunun geri döneceği öğrenildi.

Berk Atan, Semih Ertürk ve Cihat Süvarioğlu'nun başrollerini üstlendiği Gönül Dağı, her bölümüyle izleyiciyi ekran başına kilitliyor. Sıcakkanlı ve sevecen Anadolu insanının öyküsünü anlatan dizinin yeni bölümünde sürpriz bir gelişmenin yaşanması bekleniyor.

Köprü Film'in Eskişehir'de TRT için çektiği Gönül Dağı dizisi, 6 yıllık zaman atlamasıyla sezona başlamıştı. Yazar Mustafa Çiftçi'nin bozkır hikayelerinden ilham alarak hayat bulan dizisi, 4. sezonuyla da seyirci için cumartesi akşamlarının vazgeçilmezleri arasında.

ESKİ OYUNCU YENİDEN KADRODA

Bu sezon 6 yıllık zaman atlamasıyla seyirciyle buluşan dizi reyting başarısıyla konuşulurken, gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre dizinin 107. bölümünde bir sürpriz yaşanacak. Eski kadroda yer alan Burak Haktanır ekibe katılacak.

Geçmiş bölümlerde Hamdi karakterine hayat veren oyuncu, senaryo gereği hapse girmiş ve ekipten ayrılmıştı. Hamdi, fenomen diziye geri dönüyor. Hapisten çıkıp tekrar kasabaya gelen karakterin değişimi seyirciyi şaşırtacak.

Gönül Dağı’nda eski oyuncu sürprizi… Değişimi seyirciyi şaşırtacak

Gönül Dağı'nda Hamdi karakterini canlandıran Burak Haktanır

YENİ BÖLÜMDE DUYGUSAL ANLAR…

Öte yandan Gönül Dağı dizisinin son bölümünde trafik kazasıyla yakınlarını gözyaşlarına boğan Veysel, hayati tehlikesini atlattı. Kasabalılar bu habere sevinirken, doktor acı haberi duyurdu. Doktorun Veysel için söylediği “Bu aslında başından beri belli olan bir şeydi. Ben kabullenmek istemedim, inanmak da istemedim. Omur iliğindeki hasar düşündüğümüzden daha da kötü. Ama kabullenmek zorundayız” sözleriyle duygu dolu anlar yaşanacak.

Düzenleyen:  - MEDYA
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...