Hudutsuz Sevda dizisi nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda dizisinin konusu ve oyuncuları…

Düzenleyen: / Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
- Güncelleme:
Hudutsuz Sevda dizisi nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda dizisinin konusu ve oyuncuları…

MEDYA Haberleri  / turkiyegazetesi.com.tr

Ekranların en yeni dizilerinden birisi olan Hudutsuz Sevda hakkında arama motorlarında “Hudutsuz Sevda dizisi nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda dizisinin konusu ve oyuncuları kimler?” aramaları yapılıyor. İşte Hudutsuz Sevda dizisi hakkında detaylar…

Hudutsuz Sevda dizisi 21 Eylül Perşembe akşamı ilk bölümüyle izleyicilerin karşısına çıktı. Dizinin yapımcılığını MedYapım, yönetmenliğini Murat Öztürk yapıyor. Dizinin senaryosunu ise Bahadır Özdener yazıyor. Hudutsuz Sevda dizisinin oyuncu kadrosunda Deniz Can Aktaş, Miray Daner, Biran Damla Yılmaz, Esra Dermancıoğlu, Burak Sevinç, Asuman Dabak ve Burak Sergen gibi oyuncular yer alıyor. İzleyiciler arama motorlarında “Hudutsuz Sevda dizisi nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda dizisinin konusu ve oyuncuları” sorgulamalarını yapıyorlar.

HUDUTSUZ SEVDA NEREDE ÇEKİLİYOR?

Hudutsuz Sevda dizisinin ilk bölümleri Artvin’de çekildi. Dizinin bazı kısımları ise İstanbul’da çekiliyor.

HUDUTSUZ SEVDA DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Küçük bir çocukken kan davası nedeniyle babasını kaybedip İstanbul’a sürülen Halil İbrahim, (Deniz Can Aktaş), 20 yıl sonra memleketi Karadeniz’e yakışıklı, güçlü bir delikanlı olarak geri döner. Burada sevdiği kız Yasemin (Biran Damla Yılmaz) ile evlenecek ve yeni hayatını kuracaktır. Fakat yaşananlar buna izin vermez. Bir intikam yolculuğuna çıkan Halil İbrahim’in hayatı Leto’lardan Zeynep’in (Miray Daner) çıkması ile tamamen değişecektir.

Hudutsuz Sevda dizisi nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda dizisinin konusu ve oyuncuları…

HUDUTSUZ SEVDA DİZİSİ KÜNYESİ

Tür: Dram
Yapım Şirketi: Medyapım
Yapımcı: Fatih Aksoy
YÖNETMEN: Murat Öztürk
SENARYO: Bahadır Özdener

HUDUTSUZ SEVDA DİZİSİ OYUNCULARI

Halil İbrahim (Deniz Can Aktaş)

Zeynep (Miray Daner)

Asiye (Esra Dermancıoğlu)

Fikret Leto (Burak Sevinç)

Nedime (Asuman Dabak)

Rızvan Leto (Burak Sergen)

HUDUTSUZ SEVDA DİZİSİ NE ZAMAN?

Hudutsuz Sevda dizisi her Perşembe saat 20:00’de FOX TV’de yayınlanıyor. Dizinin ilk bölümü 21 Eylül 2023 Perşembe yayınlandı. Hudutsuz Sevda dizisinin ikinci bölümü 28 Eylül 2023 Perşembe günü yayınlanacak.  

 

Düzenleyen:  - MEDYA
Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...