Kızılcık Şerbeti’ne sürpriz konuk oyuncu… Ortalık karışacak

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Kızılcık Şerbeti’ne sürpriz konuk oyuncu… Ortalık karışacak

MEDYA Haberleri  / Haber Merkezi

Show TV ekranlarında yayınlanan Kızılcık Şerbeti’ne başarılı oyuncu Özlem Leman Davran konuk oluyor. Davran dizide ‘Gonca’ rolünü üstlenecek.

Cuma akşamları yayınlanan Kızılcık Şerbeti, her bölümüyle izleyicileri ekran başına kilitliyor. Dizi hem sürükleyici hikayesiyle hem de duygusal anlarla seyirciyi her hafta şaşırtmayı başarıyor. Kızılcık Şerbeti’nde yer alan başarılı oyuncular, performanslarıyla diziyi reytinglerde yukarıya taşıyor.

Sıla Türkoğlu, Evrim Alasya, Barış Kılıç, Ceren Yalazoğlu Karakoç, Doğukan Güngör, Feyza Civelek, Müjde Uzman gibi isimlerin yer aldığı Kızılcık Şerbeti dizisine bir konuk oyuncu geliyor.

ÖZLEM LEMAN DAVRAN KADRODA

Birsen Altuntaş’ın haberine göre; Hakan Kırvavaç’ın yönetmen koltuğuna oturduğu diziye Özlem Leman Davran konuk oluyor. Davran fenomen dizide ‘Gonca’ rolüne hayat verecek. Gonca dizide Ömer’in (Barış Kılıç) arkadaşı olarak hikayeye renk katacak ve dizide 2 bölüm rol alacak.

Kızılcık Şerbeti’ne sürpriz konuk oyuncu… Ortalık karışacak

KIVILCIM’DAN AYRILAN ÖMER GONCA İLE YEMEKTE

Melis Civelek ile Zeynep Gür’ün kaleme aldığı dizinin yarın akşamki bölümünde tansiyon yeni olaylarla tavan yapacak, Doğa (Sıla Türkoğlu)- Fatih (Doğukan Güngör) çiftinin ilişkisindeki gerginlik başka bir boyut kazanacak. Fatih’in eşinin boşanma avukatıyla görüştüğünü öğrenmesi işleri iyice karıştıracak. Kıvılcım’dan ayrılan Ömer, Gonca’yla yemeğe çıkacak, Alev (Müjde Uzman) ve Rüzgar’ın (Yiğit Kirazcı) nişanı çekişmeli geçecek.

Düzenleyen:  - MEDYA
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...