Kuruluş Osman’da nefesler tutuldu! Öktem Bey’in intikamı alınacak mı? Osman Bey’e Nayman’dan şaşırtan teklif

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Kuruluş Osman’da nefesler tutuldu! Öktem Bey’in intikamı alınacak mı? Osman Bey’e Nayman’dan şaşırtan teklif

MEDYA Haberleri

ATV ekranlarının izlenme rekorları kıran Kuruluş Osman 119. bölüm fragmanı yayınlandı. Milyonları ekran başına toplayan dizide Osman Bey, Öktem Bey’in intikamını alabilecek mi?

Türk televizyonlarının son yıllarda en sevilen yapımlarından biri olan Kuruluş Osman dizisi tüm hızıyla devam ediyor. ATV ekranlarının reyting rekortmeni dizisinde bu hafta nefesler tutuldu. Dördüncü sezonda da milyonları ekran başına toplayan Kuruluş Osman dizisinde 119. bölüm heyecanı yaşanıyor. Kuruluş Osman 119. bölümde neler olacak?

Kuruluş Osman dizisinde Osman Bey, Nayman’ın şaşırtıcı teklifini kabul ediyor. ATV ekranlarının izlenme rekorları kıran Kuruluş Osman 119. bölüm fragmanı yayınlandı. Başrollerinde yakışıklı oyuncu Burak Özçivit’in yer aldığı Kuruluş Osman dizisinde yeni bölümde neler olacak? Öktem Bey’in ölümü sonrası intikam alınacak mı?

Kuruluş Osman’da nefesler tutuldu! Öktem Bey’in intikamı alınacak mı? Osman Bey’e Nayman’dan şaşırtan teklif

KURULUŞ OSMAN 119. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Kuruluş Osman’da Öktem Bey’in vefat Yenişehir’i yasa boğmuştur. Osman Bey ise davasının peşinde harekete geçmeden önce “Bugün Öktem Bey başını verir yarın Osman Bey!” diyerek intikam aradığını belirtir. Nayman ise Öktem’i şehit ettikten sonra Osman Bey’e ilginç bir teklifte bulunur. Osman Bey’den kendisine komutan olmasını isteyen bu teklife İsmihan Sultan kesinlikle karşı çıkar.

OSMAN BEY’İ DÜŞÜREN TEKLİF

Nayman ise Osman Bey’in bu teklifi kabul edeceğinden emindir. Osman Bey, bu teklifi niçin kabul etmek ister? İsmihan Sultan, kesinlikle karşı çıktığı bu teklifi kabul eden Osman Bey’e nasıl tepki verecektir? Bengi Hatun, Osman Bey’e tepki gösterirken bu teklifi ilk anda reddetmediği için çok sinirlenir. Nayman’ın teklifini kabul etme olasılığı Bengi Hatun’u hayal kırıklığına uğratır.

Nayman, İsmihan Sultan’dan hesap sormaya gider ve karşısında Osman Bey’i bulur. Nayman Uçlarda hakimiyetini arttırmaya kararlıdır. Türkmen obalarından çocukları kaçırıp nöker olarak yetiştiren Nayman’ın bu hamlesini Malhun Hatun ve Bala Hatun öğrenir. Nayman gözünü Organ Bey ve Alaeddin Bey’e dikmiştir. Kuruluş Osman dizisi 119. bölümüyle 22 Mart 2023 Çarşamba akşamında ATV ekranlarından izleyicisiyle buluşacak. .

Düzenleyen:  - MEDYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...