Müge Anlı Burhan Karakuş’u kim öldürdü? Burhan Karakuş’un cinayeti son durum

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Müge Anlı Burhan Karakuş’u kim öldürdü? Burhan Karakuş’un cinayeti son durum

MEDYA Haberleri

Müge Anlı Burhan Karakuş’u kim öldürdü? Burhan Karakuş’un katili kim? gibi sorular Müge Anlı canlı yayında gündem oldu. Yeni bir şüpheli ölümün ardına düşen Müge Anlı, Burhan Karakuş’un katillerini araştırmaya başladı. İlk olarak intihar ettiği iddia edilen Burhan Karakuş'un cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Peki, Müge Anlı Burhan Karakuş’u kim öldürdü? Burhan Karakuş’un cinayeti son durum...

Yol kenarında ölü bulunan demir çelik fabrikasında işçi olarak çalışan Burhan Karakuş cinayeti Müge Anlı ile Tatlı Sert’de gündem oldu. Ortaya atılan yasak aşk iddiaları ise, Müge Anlı’nın stüdyosunda şaşkınlıkla karşılanırken Ereğli Cumhuriyet Başsavcılığı, Karakuş'un ölümüyle ilgili soruşturma başlattı. Peki, Müge Anlı Burhan Karakuş’u kim öldürdü? Burhan Karakuş’un cinayeti son durum...

Müge Anlı Burhan Karakuş’u kim öldürdü? Burhan Karakuş’un cinayeti son durum

MÜGE ANLI BURHAN KARAKUŞ’U KİM ÖLDÜRDÜ?

Yeni bir şüpheli ölümün ardına düşen Müge Anlı, Burhan Karakuş’un katilini araştırmaya başladı. İlk belirlemelerde yanında silah bulunması ile intihar ettiği iddia edilen Burhan Karakuş'un cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Katilin kim olduğu henüz ortaya çıkmadı. Ereğli Cumhuriyet Başsavcılığı, Karakuş'un ölümüyle ilgili soruşturma başlattı

İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

Parmaklarında silah ateşlenmesine bağlı swap örnekleri bulunan Utku Oktay, savcılıkta ve mahkemede verdiği ifadesi ortaya çıktı. Oktay eşinin Burhan Karakuş ile mesajlaşırken yakaladığını anlatarak “Telefonu alıp baktığımda şu anda ölü olan Burhan ile mesajlaştığını gördüm. Burhan eşime ‘Ne yapıyorsun can’ yazmış. Eşim de ‘Yemek hazırlıyorum can’ yazmış. Ben de eşimin telefonu ile sanki eşim gibi Burhan ile mesajlaşmaya başladım. ‘Beni seviyor musun’ mesajıma ‘Bunu gözlerine bakarak söylesem’ diye yazdı. Ardından ‘Bu akşam yok, yola gidecek can’ yazdım. Burhan ise ‘Akşama yanındayım’ mesajı attı. Burhan’ı arayıp mesajları sordum. Aralarında bir şey olmadığını sadece bir an boşluğa düştüğünü ve bu nedenle böyle bir şey yaşandığını söyledi. Ben inandım ve kanuna aykırı bir şey yapmadım" diyerek kendini savundu.

ŞÜPHELİ ÖLÜMÜ YENİDEN ARAŞTIRILMAYA BAŞLANDI

Burhan’ın yanında silah bulunduğu için önce intihar ettiğinin düşünüldüğünün fakat ön otopsi raporunda gözüne uzaktan ateş edildiğini ve intihar süsü vermek için de çenesinin altından vurulduğu bilgisinin yer aldığını söyledi. Raporları inceleyen Müge Anlı, geç adamın öldürüldüğü söyledi.

MÜGE ANLI KİMDİR?

Müge Anlı, Türk gazeteci, yazar, sunucu ve televizyon programı yapımcısıdır. 17 Temmuz 1973 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. İlköğretimini İstanbul'da tamamladıktan sonra, orta öğrenimini Ankara'da tamamlamıştır. 1992 yılında Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü'nden mezun olmuştur.

Müge Anlı, meslek hayatına gazetecilik yaparak başlamıştır. Birçok gazete ve dergide muhabir, editör ve köşe yazarı olarak görev yapmıştır. Daha sonra televizyonculuk sektörüne geçiş yapmıştır. 2003 yılında Show TV'de "Müge Anlı ile Tatlı Sert" programını sunmaya başlamıştır. Program, günümüze kadar devam etmektedir.

Müge Anlı, özellikle kayıp kişilerin bulunması ve kayıp cinayetlerin çözülmesi konusunda yaptığı programlarla tanınmaktadır. Ayrıca, çeşitli konuları ele alan diğer programlar da yapmıştır. 2020 yılında Türkiye Gazeteciler Cemiyeti tarafından "İnsan Hakları Haberciliği" dalında ödüle layık görülmüştür.

Düzenleyen:  - MEDYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...