Müge Anlı ve Dostları aşevi bağış nasıl yapılır? İşte Müge Anlı Aşevi bağış iban ve SMS (Mesaj) bilgileri

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Müge Anlı ve Dostları aşevi bağış nasıl yapılır? İşte Müge Anlı Aşevi bağış iban ve SMS (Mesaj) bilgileri

MEDYA Haberleri

Tüm Türkiye omuz omuza vererek depremin yaralarını sarmaya devam ediyor. Depremin ilk gününden itibaren deprem bölgesinde yer alana Müge Anlı ve Dostları Aşevi yardımlarına devam ediyor. Konuyla alakalı gelişmeleri yakında takip eden izleyiciler ise “Müge Anlı ve Dostları aşevi bağış nasıl yapılır?” sorusuna yanıt arıyor. Haberimizin içerisinden Müge Anlı Aşevi bağış iban ve SMS (Mesaj) bilgilerine erişebilirsiniz. Peki, Müge Anlı ve Dostları aşevi bağış nasıl yapılır? İşte Müge Anlı Aşevi bağış iban ve SMS (Mesaj) bilgileri...

Müge Anlı ve Dostları aşevi bağış nasıl yapılır? sorusu sıkça araştırılıyor. Müge Anlı, ATV ekranlarında yayınlanan Tatlı Sert programında depremden etkilenen vatandaşlar için SMS kampanyası düzenledi. Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ilde binlerce vatandaşımızın hayatını kaybetmesine neden olan depremin ardından Müge Anlı ve ekibi sahada çalışmalarına devam ediyor. 'Gün, birlik olma günü'' diyen Müge Anlı vatandaşlardan destek istedi. Peki, Müge Anlı ve Dostları aşevi bağış nasıl yapılır? İşte Müge Anlı Aşevi bağış iban ve SMS (Mesaj) bilgileri...

Müge Anlı ve Dostları aşevi bağış nasıl yapılır? İşte Müge Anlı Aşevi bağış iban ve SMS (Mesaj) bilgileri

MÜGE ANLI VE DOSTLARI AŞEVİ BAĞIŞ NASIL YAPILIR? İŞTE MÜGE ANLI AŞEVİ BAĞIŞ İBAN VE SMS (MESAJ) BİLGİLERİ

Daha fazla ihtiyaç sahibine ulaşmak için tüm GSM operatörleri üzerinden 2868'e "MÜGE" yazıp mesaj (SMS) göndererek (20₺) bağışta bulunabilirsiniz.

MÜGE ANLI YARDIM BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

İban no: TR83 0001 0024 8700 0018 6868 02

Müge Anlı'nın deprem yardımı ya da aşevi kampanyasına ''MÜGE'' yazıp 2868'e yollayarak katılabilirsiniz. Müge Anlı, canlı yayında "Bir yılı aşkın süredir Kızılay'la beraber aşevi kampanyası yürütüyoruz. Cuma gününden bu yana ekrandan duyurmadan 1 aşevi yapacak kadar bağış topladık. Şimdi ise ekrandan duyuruyorum bir gün bizim de başımıza gelebilir. Herkesten 2868'e MÜGE yazıp 20 TL'lik bağışta bulunmasını istiyorum. 20 TL'lik bir bağışın bile insanlara nasıl merhem olduğunu görebiliyoruz. Oradaki vatandaşlarımıza bir tabak sıcak yemek sunmak yardımların en güzeli…" diyerek ekran başındaki izleyicilerine çağrıda bulunmuştu.

Düzenleyen:  - MEDYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...