Ömer dizisinde şaşırtan ayrılık! Yeni sezonda olmayacak

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Ömer dizisinde şaşırtan ayrılık! Yeni sezonda olmayacak

Medya Haberleri  / Haber Merkezi

Star TV’nin sevilen dizisi Ömer’de yeni sezon öncesi şaşırtan bir ayrılık yaşandı. Dizide henüz 3 bölüm rol alan ve senaryoyu hareketlendiren oyuncu projeye veda etti.

Geçtiğimiz sezon reytinglerde üst sıralarda yer alan ve ilgiyle takip edilen Ömer için geri sayım başladı. Yeni bölümleri merakla beklenen diziden ikinci sezon öncesi şaşırtan bir haber geldi.

GAMZE’NİN ESKİ EŞİ HALUK AYRILIYOR

OGM Pictures’ın Star için çektiği Ömer’in ikinci sezonun ilk bölümünün 11 Eylül akşamı seyirciyle buluşacağı öğrenilmişti. Başrollerinde Gökçe Bahadır, Farış Falay, Merve Dizdar, Gülçin Kültür Şahin, Sepil Gül, Gamze Karamaduman gibi başarılı oyuncuların paylaştığı diziye beklenmedik bir ayrılık yaşandı. Birsen Altuntaş’ın haberine göre; geçen sezon Gamze’nin eski eşi Haluk rolüyle ekibe dahil olan ve ortalığı karıştıran Rüzgar Aksoy projeye veda etti. Yalnızca 3 bölüm dizide yer alan Aksoy’un vedası sonrası senaryonun nasıl olacağı önümüzdeki günlerde belli olacak.

Öte yandan Ömer’in yeni sezonuna birbirinden değerli oyuncular da katıldı. Sevilen dizinin kadrosuna Esra Akkaya, Erol Babaoğlu, Burcu Cavrar, Özgür Daniel Foster, Damla Makar dahil oldu.

Ömer dizisinde şaşırtan ayrılık! Yeni sezonda olmayacak

SEZON FİNALİ DAMGA VURMUŞTU

Yayınlandığı ilk bölümden itibaren büyük heyecanla takip edilen dizi muhteşem bir sezon finaliyle ekranlara veda etmişti. Dizinin son bölümünde şunlar yaşanmıştı:

Haluk'un Tuna'yı götürmesiyle kahrolan Gamze, oğlunun sevgisi ve güvenini kaybettiğini görmenin acısını yaşar. Onu geri almaya çalışsa da Haluk'un Tuna ve onun için hazırladığı plan Gamze'yi daha büyük bir çıkmaza doğru sürükler. Gamze'nin üzülmesine dayanamayan Ömer, Tuna'yı geri almak için ailesi ve Erdal'la birlikte harekete geçer.

Ömer dizisinde şaşırtan ayrılık! Yeni sezonda olmayacak

Emine'yi okuldan alan ve Yaman'dan ayrılması için baskılarını artıran Nisa ve Hakan, devreye Reşat'ın girmesiyle geri adım atar. Fakat her şeye rağmen aşklarından vazgeçmek istemeyen Yaman ve Emine, kavuşabilmenin sadece bir yolu olduğunu fark eder.

Ömer’in hamlesiyle öfkesinden deliye dönen Haluk, Ömer'e bu işte yardım edenlerden hesap sormak için geri döner. Onun bu dönüşü, Ademoğlu ailesini derinden etkileyecek olayların fitilini ateşler.

Düzenleyen:  - Medya
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...