Songül Karlı’nın sunduğu ‘Bu Tabak Kimin’ final mi yaptı?

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Songül Karlı’nın sunduğu ‘Bu Tabak Kimin’ final mi yaptı?

MEDYA Haberleri  / Haber Merkezi

FOX TV ekranlarında Songül Karlı’nın sunumuyla ekranlara gelen ‘Bu Tabak Kimin’ programının final yaptığı öne sürüldü. Programın sessiz sedasız bittiği iddiası takipçilerini üzdü.

Songül Karlı’nın sunduğu ve FOX TV ekranlarında her gün yayınlanan ‘Bu Tabak Kimin’ adlı yemek yarışmasının akıbeti merak konusu oldu.

Uzun süredir ekranlarda yer almayan Songül Karlı, yemek yarışmasıyla geri dönmüştü. Hafta içi her gün yayınlanan ‘Bu Tabak Kimin’ bir süredir ekrana gelmiyor. 

İZLEYİCİLERİ ÜZDÜ

Son olarak 45. bölümüyle izleyiciyle buluşan yarışmanın sosyal medyada final yaptığı iddiaları çok konuşuldu. Bazı izleyiciler, programın resmi Instagram hesabındaki paylaşımlarının altına “Ya niye bitti bu program, çok güzeldi, lütfen devam etsin” , “Ne bitti mi, ne yani? Çok güzeldi” , “Yazık oldu Songül Hanım’a çok severim ama neden bitti? Hala inanamıyorum” yorumları yaptı.

Konuyla ilgili kanal ya da yapım şirketi tarafından resmi bir açıklama gelmedi.

Songül Karlı’nın sunduğu ‘Bu Tabak Kimin’ final mi yaptı?

‘Bu Tabak Kimin’, ilk bölümüyle 4 Eylül’de yayınlanmıştı. Yarışmada her biri 5’er kişiden oluşan iki takımın her bir yarışması en beğenilen tabağı yapmak için mücadele ediyordu. Rakiplerinin ve takım arkadaşlarının ellerinden para ödülünü kapmak için yarışan isimler kıyasıya mücadele ediyordu. Her haftanın sonunda kazanan takım ödülün sahibi oluyordu.

Düzenleyen:  - MEDYA
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...