Türkiye’de İş Dünyası pet sektörünün yıldızlarını ödüllendirdi

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:

MEDYA Haberleri  / Haber Merkezi

Kadın girişimciliğinden sürdürülebilirliğe, eğitimden kültür sanata kadar birçok alana dokunan Türkiye’de İş Dünyası dergisi, bu kez odağına pet sektörünü aldı. İnovasyondan tasarıma, ihracattan yatırıma kadar Pet sektörünün en iyilerinin belirlendiği ve aynı zamanda evcil hayvanlara yönelik duyarlılığın da artırılmasını hedefleyen “PETZOO Eurasia Awards” Ödülleri, Ulusal Fuarcılık ve dergi iş birliğinde 13 Ekim’de Wow İstanbul Hotel’de sahipleriyle buluştu.

Çıkardığı her sayı ve ele aldığı her konuyla ekonomi ve iş dünyasında rehber niteliği taşıyan Türkiye’de İş Dünyası dergisi, odağına bu kez pet sektörünü aldı. Dergi, Ulusal Fuarcılık ile birlikte evcil hayvan sahiplendirilmesini teşvik etmek, sektördeki malzeme üretimini artırmak ve iş dünyası ile sivil toplumun bu alandaki başarılarını daha geniş kitlelere duyurmak adına “PETZOO Eurasia Awards” Ödüllerini 13 Ekim’de Wow İstanbul Hotel’de sahipleriyle buluşturdu. Aynı zamanda Türkiye’de İş Dünyası dergisinin 23’üncü sayısının tanıtım lansmanının da yapıldığı gecenin moderatörlüğünü Türkiye’de İş Dünyası Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Celal Toprak üstlendi. Ödül gecesine sektör profesyonelleri, uzmanlar, akademisyenler ve sivil toplum liderleri katılım gösterdi.

Türkiye’de İş Dünyası pet sektörünün yıldızlarını ödüllendirdi

Jüri üyeleri ödüllerini almak üzere sahnede ağırlanıyor

İŞ DÜNYASINA REHBER KAYNAK

PETZOO Eurasia Awards Ödül gecesinin moderatörlüğünü üstlenen Celal Toprak, “Türkiye’de İş Dünyası dergisi olarak, birtakım dezavantajlı kesimlerin örneğin; kadınlar, hayvanlar, çevre ve çocuklardan yana bir yayıncılık yapacağız diyerek yola çıktık. Zaten bünyesinde bulunduğumuz İhlas Medya Grubu’nun da bu konuda net bir tavrı var. Türkiye’de İş Dünyası kadın girişimciliğine, pet sektörünün duyurulmasına, sürdürülebilirliğe ve pek çok sosyal sorumluluk projesine destek ve katkı veriyor. Bize inanan güvenen İhlas Yayın Kurulu’na çok teşekkür ediyoruz. Bize inandılar ve iş dünyasına bir rehber çıkardılar. Bu rehberin Ekim sayısına ilişkin birkaç bilgi vermek isterim. Kapakta hayvan dostu bir marka olarak bilinen Doğanlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan yer aldı. Dergimiz söylediğimiz gibi her sektör ve her alana dokunuyor. Gıda konusunu es geçmedik tabii ki ve Kazım Taycı’dan Ali Göymen’e Nuray Erdoğan’dan Tamer Aktaş’a ve Enes Örer’e gıdanın önde gelen isimlerinden görüş alarak sektörün fotoğrafını çektik. Bu bahsettiklerim derginin yarısı bile değil. Bu sebeple daha birçok konuyu dergimizin 23’üncü sayısında bulabilirsiniz” diyerek yeni sayıya ilişkin bilgiler paylaştı.

PETZOO EURASIA AWARDS, FARKINDALIĞI ARTIRMA MİSYONU ÜSTLENİYOR

Ödül gecesinin açışında konuşma yapan Ulusal Fuarcılık Genel Müdürü Selçuk Çetin, “PETZOO Eurasia Awards” Ödülleri’ni, özel bir organizasyonla gerçekleştiriyoruz. Evcil hayvan sektörünün parlayan yıldızlarını kutlayarak, inovasyondan tasarıma, ihracattan yatırıma kadar sektörün en iyilerine ödüllerini verdik. Bu organizasyon, evcil hayvan sahiplendirilmesini teşvik etmek, sektördeki malzeme üretimini artırmak ve iş dünyası ile sivil toplumun bu alandaki başarılarını geniş kitlelere duyurmak amacıyla hayata geçirildi. Bu vizyonla yola çıkan ödül törenimiz, sektörümüzdeki yenilikçilere, liderlere ve öncülere hak ettikleri takdiri sunmak için burada. Bu özel geceyi hazırlarken desteklerini esirgemeyen tüm sponsorlarımıza, organizasyon ekibimize ve siz değerli katılımcılarımıza tekrar teşekkür ediyorum“ dedi.

Türkiye’de İş Dünyası pet sektörünün yıldızlarını ödüllendirdi

Ulusal Fuarcılık Genel Müdürü Selçuk Çetin

Ödüller; inovasyon, tasarım, ihracat ve yatırım gibi kategorilerdeki sektör liderlerini kutlamak üzere, 20 kişilik deneyimli jüri tarafından değerlendirildi ve belirlendi. Ödül alan firmalar ise şu şekilde:

Global Marka Ödülü – Tisert Evcil Hayvan Malzemeleri
Tek Ürünle İhracat Başarı Ödülü – Gündoğan Ticaret
Tasarımda Başarı Ödülü – Matatabi Cats
Tekstil Moda ve Aksesuar Ürünleri Ödülü – Petcigo
Tekstil Moda ve Aksesuar Ürünleri Ödülü – PetBoss
Tekstil Moda ve Aksesuar Ürünleri Ödülü – The Tailor
Yatırımda Başarı Ödülü – Petsan Bentonit Madencilik San. Ve Tic. Aş.
İhracatta Başarı Hikayesi Ödülü – Bentaş Bentonit AŞ.
Katma Değerde Kalite Ödülü – Natura
İnovasyon Ödülü – Karnaval Petfood Ltd. Şti.
En Ulaşılabilir Şirket Ödülü – Beyaz Değirmen Gıda San Ve Tic. Ltd. Şti.
En Kreatif Şirtket Ödülü – Petbucks Pet Accessories
Dijital Platformları En İyi Kullanan Şirket Ödülü – Petiva Gıda Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi
Gelişim Ödülü – PG Kimya A.Ş.
İstihdamda Kalite Ödülü – Yonca Pet Kimya
Evcil Hayvan Sağlığında Başarı Ödülü – Medikapet
Jüri Özel Ödülü (Hayvan Dostu Bina Ödülü)- MHR GYO Genel Müdürü Nurhan Kaçmaz

Türkiye’de İş Dünyası pet sektörünün yıldızlarını ödüllendirdi

Tuba Gençay, MHR GYO Genel Müdürü Nurhan Kaçmaz’a Jüri Özel Ödülünü (Hayvan Dostu Bina Ödülü) takdim ederken

Ayrıca, PETZOO Eurasia Fuarı’nın sürekliliğini destekleyen firmalara “Fuar Süreklilik Ödülü” ve pet sektöründe en az 20 yıl çalışmış 9 personele “Pet Industry Best Staff” plaketi verildi.

Türkiye’de İş Dünyası pet sektörünün yıldızlarını ödüllendirdi

Müzik eşliğinde geçen geceden keyifli kareler

Düzenleyen:  - MEDYA
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...