Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Başbakan: Dövizle ilgili her tedbiri alıyoruz

Başbakan: Dövizle ilgili her tedbiri alıyoruz

POLİTİKA Haberleri

“Dövizdeki dalgalanmayı hassasiyetle ve ciddiyetle takip ediyoruz. Merkez Bankası, Ekonomi Koordinasyon Kurulumuz, Cumhurbaşkanımızın riyasetinde tedbir alıyoruz.”

Başbakan Binali Yıldırım AK Parti’nin Esenler 6. Olağan İlçe Kongresinde yaptığı konuşmada, bölgesel ve küresel gelişmelerin, dünya ve ülkelerin ekonomilerine yönelik belirsizlikleri de birlikte getirdiğini söyledi. Her türlü olumsuzluklara rağmen Türkiye’yi 16 yılda istikrarla yönettiklerini belirten Yıldırım, “Özellikle son günlerde döviz kurlarındaki dalgalanmayı fırsat bilerek, vizyon ortaya koyamayan, ülke için proje üretemeyen muhalefetin, âdeta mal bulmuş mağribi gibi sarıldığını görüyoruz. Buradan ilan ediyorum. Şartlar ne olursa olsun, içeride ve dışarıda küresel ekonomik belirsizliklere rağmen Türkiye ekonomisi 2017’de nasıl destan yazdıysa 2018’de de istikrarla kararlılıkla yoluna devam edecek. Hükûmetimiz konuyu gereken hassasiyetle ve ciddiyetle ele alıyor, alınması gereken ne gibi tedbirler varsa Merkez Bankası, Ekonomi Koordinasyon Kurulumuz, Cumhurbaşkanımızın riyasetinde bu tedbirleri alıyoruz, almaya devam edeceğiz” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...