Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a suikast hazırlığı

Düzenleyen:
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a suikast hazırlığı

POLİTİKA Haberleri

ABD kaynaklı askeri kulisleriyle ünlü haber-analiz sitesi Veteranstoday, İsrailli suikastçıların Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a suikast yapmak üzere Türkiye içinde bulunduklarını ileri sürdü.

ABD kaynaklı askeri kulisleriyle ünlü haber-analiz sitesi Veteranstoday, bugün “özel” etiketiyle yayınlanan bir analizde, İsrailli suikastçıların Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a suikast yapmak üzere Türkiye içinde bulunduklarını bildirdi.

Site haber müdürü Gordon Duff’ın imzasıyla yayınlanan analizde, Erdoğan’ın en son İsrail büyükelçisini ülkeden göndermesi sebebiyle uzun süredir gerilen ilişkilerin yeni bir eşiği geçtiğini belirterek, Erdoğan’ın yanında yalnızca Britanya’nın durduğuna değiniyor. 

Öte yandan Erdoğan’ın Putin’le ilişkilerinin de giderek geliştiği ileri sürülürken, 15 Temmuz darbe girişiminin ardında ABD’nin bulunduğundan pek şüphe duyulmadığı da eklendi.

Son olarak, ABD’nin artık ilk önce Erdoğan öldürülmeden İran’a saldıramayacağına inandığı iddia edilen analizde, Putin’in de yanında Erdoğan olmadığında Esad’a destekten ya da İran’a silah satışından cayacağı öne sürülerek, manşette Erdoğan’ı hedef alan İsrailli suikastçıların Türkiye’de olduğu duyuruluyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a suikast hazırlığı

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...