Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Gözler bugüne çevrildi! Erdoğan önemli açıklamalar yapacak

Gözler bugüne çevrildi! Erdoğan önemli açıklamalar yapacak

POLİTİKA Haberleri

AK Parti sözcüsü Ömer Çelik, Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın Kıcılcahamam kampında çok önemli açıklamalar yapacağını açıkladı

AK Parti 27. İstişare ve Değerlendirme Toplantısını takip eden gazetecilerin çadırını ziyaret eden AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, toplantı kapsamında yapılan sunumlara ilişkin bilgi verdi.

"EN TEMEL BİLGELERDEN HABERDAR OLMAMASI İLE KARŞI KARŞIYAYIZ"

İstişare kampına ilişkin bilgi veren Ömer Çelik, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasında önemli şeylere değineceğini söyledi. BM'de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasının önemli kısmının Filistin ve Kudüs olduğunu söyleyen Çelik, "Kılıçdaroğlu'nun grup konuşmasında Cumhurbaşkanımızın Kudüs meselesini gündeme almadığını söyledi. Ana muhalefet parti genel başkanının en temel bilgelerden haberdar olmaması ile karşı karşıyayız. Burada ürkütücü olan şudur, ikinci konumda olan bir parti önemlidir ama maalesef bu kadar temel bir konuda bile bu derece hata yapmaları diğer konularda nasıl çalışıyorlar diye ürkütücü bir tablo ortaya çıkartıyor" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...