Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Düşen helikopterle ilgili siyasilerden baş sağlığı mesajları

Düzenleyen:
Düşen helikopterle ilgili siyasilerden baş sağlığı mesajları

POLİTİKA Haberleri

İstanbul Çekmeköy'de düşen askeri helikopterle ilgili siyasilerden açıklama geldi. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, “Şehitlerimizin bölgedeki vatandaşlarımızı korumak için son anda gösterdikleri kahramanlığı unutmayacağız” dedi.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Altun, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından, “İstanbul Çekmeköy’de içinde bulundukları helikopterin düşmesi sonucu şehit olan 4 askerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Başta aileleri olmak üzere milletimizin başı sağolsun. Şehitlerimizin bölgedeki vatandaşlarımızı korumak için son anda gösterdikleri kahramanlığı unutmayacağız” paylaşımında bulundu. 

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay:

İstanbul’da düşen askeri helikopterde şehit olan kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine sabır diliyorum.  Aziz Milletimizin başı sağolsun.

İbrahim Kalın:

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, "Çekmeköy’de meydana gelen elim helikopter kazasında hayatını kaybeden askerlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Şehitlik mertebesine ulaşan ruhları şad olsun. Hepimizin başı sağ olsun" dedi. 

TBMM Başkanı ve AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım:

"Çekmeköy ilçemiz Kirazlıdere Mahallesi'nde çevre apartmanlara ve vatandaşlarımıza zarar gelmesin diye site bahçesine kendisini savurarak zorunlu iniş yapmak isteyen askeri helikopterdeki 4 kahraman askerimiz şehit düşmüştür.

Kahraman Mehmetçiğimize Allah'tan rahmet, şehit ailelerine sabr-ı cemil diliyorum. Milletimizin başı sağolsun."

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak:

"Çekmeköy’de askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine sabr-ı cemil niyaz ediyorum. Milletimizin başı sağolsun."

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu:

"İstanbul Çekmeköy’de askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Başımız sağolsun"

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu:

"İstanbul'da askeri helikopterimizin düşmesi sonucu şehit olan kahraman askerlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Aziz milletimizin başı sağ olsun."

Kemal Kılıçdaroğlu:

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Çekmeköy'de askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan askerlere Allah'tan rahmet diledi.  Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından, 4 askerin şehit olduğu helikopter kazasına ilişkin açıklamada bulundu. Kemal Kılıçdaroğlu, "İstanbul Çekmeköy'de askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet, acılı ailelerine sabır diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun." ifadesini kullandı.

"BÜTÜN MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞ OLSUN"

MHP İstanbul Milletvekili Celal Adan olay yerine gelerek açıklama yaptı. "Çok büyük bir acı duyarak buraya geldik" diyen Adan, " Bütün milletimizin başı sağ olsun. Allah rahmet eylesin. Cenab-ı Allah bir daha böyle bir acıyı göstermesin diye dua ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...