Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Mehmet Özhaseki: İttifakta il sayısı 50'ye çıkabilir

Mehmet Özhaseki: İttifakta il sayısı 50'ye çıkabilir

POLİTİKA Haberleri

“MHP ile 20 civarında il üzerinde görüşüyoruz. İttifak yapılan il sayısı 50’ye çıkabilir. YSK’ ya listeler verilene kadar bu sayı da değişebilir.”

Haber Merkezi
ANKARA

İKİ TANE DERDİMİZ VAR
MHP ile ittifakımızda iki tane derdimiz var. İlki, bölücü örgüt yandaşları yine iş başına gelmesin, çukurlar kazıp çocuklarımızın geleceği tehlikeye atılmasın ve PKK ile iş birliği yapanlar iş başına gelmesin diye ittifak yapıyoruz. İkincisi ise bu FETÖ’cülerin bin bir türlü yüzü var. Bir gün Kayseri’de cemevi yapılacak. İnşaatı gezerken sürekli karşılaştığım birisi var, yöneticisi sanıyordum. Meğerse öyle değilmiş. ‘Hizmetin Alevi sorumlusuyum’ dedi. FETÖ’cüler tarafından Aleviler arasına sokulmuş bir ajan. Yani bu FETÖ’cülerin her yerde ajanı var. Şimdi siz bu tip adamların iş başına gelmesini ister misiniz? O yüzden adaylarımızı belirlerken yerli ve millî olmasına bakıyoruz. Gölbaşı’nda kendi adayımız gayet başarılıydı ama MHP’ye bıraktık. MHP’li arkadaşımız da yerli ve millî.

İTTİFAK GENİŞLEYECEK
MHP ile 20 civarında il üzerinde görüşüyoruz. İttifak yapılan il sayısı 50’ye çıkabilir. YSK’ya listeler verilene kadar bu sayı değişebilir de. İller üzerinde tek tek görüşülüyor. Biz Cumhur İttifakı içerisinde rahatız, prensiplerimiz ve ilklerimiz belli. MHP ile kol kola girdik ve çalışmaya devam ediyoruz. Eğer bir yere PKK ve FETÖ’ye yakın adamlar gelecekse ittifakı neden gözden geçirmeyelim? Önümüzdeki hafta her şey netleşecek.

TRAFİĞE METROBÜS ÇÖZÜMÜ
Mehmet Özhaseki, Ankara için projelerini de anlattı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın geçtiğimiz günlerde müjdesini verdiği Metrobüs ile ilgili konuşan Özhaseki “Ulaşım projelerimle ilgili devlet desteği için Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan onay aldım. Kızılay’dan havaalanı ve Yıldırım Beyazıt Üniversitesine uzanacak hat yapmak ciddi bir şeydir. Ben trafik sorununu toplu taşımayla çözeceğim. Özellikle parkta uygulanan bir sistem var. ‘Park et devam et’ sistemi. Raylı sistem durağına arabasını park ettiğinde, inip raylı sisteme bindiğinde beş dakikada gidecek. Park yerlerini hazırlamak belediyelerin işidir. Metrobüs olacak. Hatların nerede olacağıyla ilgili bilimsel çalışmalar yapılıyor” dedi. En çok önem verdiği projelerden birinin Çocuk Köyü olduğunu söyleyen Özhaseki şöyle konuştu: Bunu şimdiye kadar Türkiye’de duymamışsınızdır. Bir tek Kanada’da uygulanmış bir projedir. Ankapark’ın yan tarafına bir milyon metrekare üzerine çocuk köyünü yapmayı planlıyorum. Bunu 1,5 sene içerisinde bitirmeyi planlıyoruz.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...