Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP’de artık tuz koktu

Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP’de artık tuz koktu

POLİTİKA Haberleri

“Kandil’dekiler, HDP ile beraber CHP’ye de seçim koçluğu yapıyor. CHP’nin başındaki zat, terör örgütünün desteğine ihtiyacımız yok diyemiyor. CHP’de tuz koktu.”

RESİM VAR CHP LOGOSU YOK
 İttifakın gizlenmeye çalışıldığını kaydeden Erdoğan şöyle konuştu: Ankara’da çok enteresandır, zillet ittifakı adayının resimleri var ama resimlerinin altında CHP’nin logosu yok, HDP’nin logosu da yok. Aynı şeyi diğer illerde de yapıyorlar, niye biliyor musunuz? Çünkü aday bilinsin ama kimin adayı olduğu anlaşılmasın diye bunu yapıyorlar. Çünkü benim milletim bölücü terör örgütünün desteklediği kişilere oy verir mi? Vermez.

RİSKLİ YAPILAR İÇİN DESTEK BEKLİYORUM
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Manisa mitinginde de riskli binalara ilişkin vatandaşlara şöyle seslendi:
“Buradan şimdi bir şey söylüyorum, ben halkımdan, ekranları başında bizi izleyen vatandaşlarımdan destek bekliyorum. Nedir o? Bakın geçenlerde İstanbul Kartal’da bir olay yaşadık, 21 vatandaşımızı kaybettik. Şimdi İstanbul’un benzeri o şeyler Allah göstermesin İzmir’de olabilir. Aynı şey bakıyorsunuz Bergama’da, Bornova’da buralarda olabilir. Diyoruz ki yazıktır günahtır. İş işten geçtikten sonra bağırmanın, ağlamanın bir faydası var mı, yok. Çevre Şehircilik Bakanım 81 vilayete yazılarını gönderdi. Dedi ki ‘Bu tür kaçak yapılar, bunlardan bir an önce çıkın, kiranızı da biz vereceğiz, yerleşin, biz de yıkalım ve oralarda TOKİ olarak süratle sağlam, güvenilir binalar yapalım.’ Zemin artı 4, bilemediniz 5 kat binalarla bu işi yapalım. Sağlam yapalım ve oralara da vatandaşlarımızı yerleştirelim. Bu konuda halkımdan destek, yardım bekliyorum; bu adımı atmamız lazım.”

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...