Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

CHP’de istifa

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
CHP’de istifa

POLİTİKA Haberleri  / İHA

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Doğanyol İlçe Gençlik Kolları Başkanı Sercan Çelik ve yönetimi görevlerinden istifa etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Doğanyol İlçe Gençlik Kolları Başkanı Sercan Çelik ve yönetimi istifa kararını yazılı açıklamayla duyurdu.

Yapılan hizmetin bayrak yarışı olduğunu vurgulayan Çelik, her zaman partinin emrinde olacağını belirterek, “Bizler Cumhuriyetimizin aydın yüzleri, ülkemizin umutları, yarınları ve altı okun emektar gençleriyiz. Bizler yeri geldiğinde hayatını hiç düşünmeden riske atan, kar kış, yağmur çamur demeden sokaklarda terini akıtıp çalışan, kapı kapı gezen, broşür dağıtan, gece ayazında bayraklamaya, pankarta, afiş asmaya çıkan, okulundan, ailesinden, sevdiklerinden feragat eden, yaşamından kısan, bütün varını yoğunu partisine veren bu partinin emektar gençleriyiz. Cumhuriyetimizin savunucusu, ilericilik iddiasındaki partimiz bu ülkenin aydınlık yarınlarını kuracak olan biz gençlere öncelikle örgütte hakkımız olan temsiliyetleri teslim ederek sahip çıkmalıdır. Cumhuriyet Halk Partisi’nin öz gücünü oluşturan Gençlik Kolları olarak sadece bayraklama ve afiş asma zamanı akıllara gelip, iş gerekli mecralarda temsiliyet noktasına geldiğinde unutuluyor olmamıza karşı olan mücadelemiz terimizin son damlasına kadar sürecektir. Biz gençler siyaseti, dürüst, onurlu ve ilkeli duruşun topluma yayılması amacıyla yaparken, bazı makam sahiplerinin yaptıkları hileleri görmek bizi onlar adına da utandırmıştır. Görev süresinde yanımda olan tüm il ve ilçe kadın kolları teşkilatımıza teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu. 

Düzenleyen:  - POLİTİKA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...