Bahçeli: Seçimlerin tekrarı beka meselesidir

Düzenleyen:
Bahçeli: Seçimlerin tekrarı beka meselesidir

POLİTİKA Haberleri

MHP lideri: Üç valiz dolusu belgeyle tevsik edilmiş iddiaların tam ve eksiksiz incelenip adalet ve hakkaniyete uygun şekilde sonuçlandırılması YSK’nın tarihî görevidir.

EBRU KARATOSUN ANTALYA

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Antalya’da partisinin il başkanları ve belediye başkanları toplantısının kapanışında konuştu. Bahçeli, İstanbul seçimlerine şaibe karıştırılması uzun vadeli pis bir senaryonun ilk etabı olduğunu belirtti. CHP’nin aldığı seçim sonuçlarını değerlendiren Bahçeli şunları söyledi: İstanbul, Ankara, İzmir’in CHP’nin yönetimine geçmesi Cumhurbaşkanlığı Hükûmet Sistemi’ne güvensizlik olarak görülmemelidir. CHP’nin ulaştığı sonuçlar abartılmamalıdır. Hiç kimse demokrasi dersi vermeye çalışmasın. Biz yaşayacaklarımızı yaşayıp gerekli neticeleri çıkardık.
15 Temmuz gecesi hainlerin lehine kadeh kaldıran şahsın Edirne’ye belediye başkanı olmasını, sırf sandıktan çıktı diye, ahlaken kabul edemeyiz. TKP’den Tunceli Belediye Başkanı olan şahsın Dersim dayatmasına hoşgörü gösteremeyiz. Ne yapalım, seçildi diyerek Komünist şarlatanlığa göz mü yumalım? Herkes kabul etse Milliyetçi Hareket kabul etmez. Biz bu aziz vatanı sandıkta değil savaş meydanlarında kurtardık. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığına onca usulsüzlük ve sandık hileleriyle seçilen şahsın Saraçhane’deki konuşmasında selamladığı iç ve dış odaklar hâlâ mı tehdidin anlaşılmasına yetmedi? 

DEMİRİ SOĞUTALIM AMA...
Kızgın demiri soğutalım soğutmasına, ama demlenen ihanetin, demir alan melanetin ısınan tuzak ve tertiplerini de ağırdan almayalım. Ülkemizin bugünkü şartlarında karşı karşıya olduğumuz komp-lo çok boyutludur. Yüzde 60’lık blok 16 Nisan’da ‘hayır’ blokuna dönüştü, 24 Haziran ve 31 Mart’ta Zillet İttifakı olup karşımıza dikildi. Ancak 31 Mart’tan sonra PKK bu defa büyükşehir belediyelerine CHP’nin taşıyıcı bedenliğiyle nüfuz edecektir. Dağlarda kovaladıklarımız belediyelere konuşlanacaktır. Zilletin bedeli çok ağır olacaktır. Bu gidişle FETÖ, kaybettiği mevzileri yerel yönetimler üzerinden tekrar kazanacaktır. Karşımızdaki operasyon küreseldir, mazisi iki asra dayanmaktadır. Bize göre tüm hesaplar 2023’e göre yapılmıştır.
YSK İstanbul’daki sandık yolsuzluklarına bigâne kalamaz, Türkiye’nin kaderiyle oynayamaz. Üç valiz dolusu belgeyle tevsik edilmiş iddiaların tam ve eksiksiz incelenip adalet ve hakkaniyete uygun şekilde sonuçlandırılması YSK’nın tarihi görevidir. İstanbul’da seçim tekrarı beka meselesidir. Eğer Cumhur İttifakı ayakta kalamazsa, bundan sonra yerel yönetimler kanalıyla palazlanan PKK’lılar, FETÖ’cüler, Geziciler, çukurcular, Sorosçular, teslimiyetçiler daha da güçlenerek Türkiye’nin boğazına sarılacaklardır. İstanbul’daki seçimlere şaibe karıştırılması uzun vadeli pis bir senaryonun ilk etabıdır. 

Türkiye ittifakıyla ne kastedildi bilmiyoruz

İstanbul’da bir şeyler olmuş, olmaya da devam etmektedir. Bu gelişmeler karşısında Türkiye ittifakından bahsetmek kafamızdaki soru işaretlerini çoğaltmıştır. 82 milyon Türk vatandaşının inancı birdir, irfanı birdir, acısı birdir, ahlakı birdir, anısı birdir, adı birdir. Bizim ittifakımız cumhurladır. Cumhur İttifakı siyasi kaygı ve gayelerle kurulmamıştır. Sayın Cumhurbaşkanımızın Türkiye ittifakıyla neyi kastettiğini elbette bilemeyiz. Ancak konunun başta gazeteler ve televizyonlar olmak üzere, her zeminde, özellikle zillet ittifakı tarafından istismar edildiğini de görüyor ve çok yakından takip ediyoruz. Birer birer gün yüzüne çıkan sabotajcıların aradıkları imkânı fikri veya siyasi muhtevada sunmamak ikinci gündem konumuz olmalıdır.

 

 

 

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...