Kılıçdaroğlu'ndan YSK üyeleri ile engellilere hakaret

Kılıçdaroğlu'ndan YSK üyeleri ile engellilere hakaret

POLİTİKA Haberleri

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul seçimlerinin yenilenmesi kararını veren Yüksek Seçim Kurulu (YSK) üyelerine hakarete dün de devam etti.

Partisinin grup toplantısında konuşan CHP lideri “Sizde ahlâk, onur, haysiyet varsa istifa edersiniz. YSK, sadece büyükşehir belediye başkanı seçiminde yanlışlık, kumpas var diyor. Diğerlerinde bir şey yok diyor. Haysiyetini, onurunu kiraya verenler bunu düşünür. 39 ilçenin tamamında seçime gidelim dedik, olmaz dediler” şeklinde ifadeler kullandı.

SONRA AĞLIYORSUNUZ
Yıllarca başörtüsü yasağını savunduklarını unutan Kılıçdaroğlu konuşmasında “CHP özgürlükçü bir parti” dedi. Engellilere de kızan Kılıçdaroğlu “Biz sizin hakkınızı savunuyoruz, siz karşı cepheye geçiyorsunuz. ‘Biz burada duracağız’ diyorsunuz, sonra da ağlıyorsunuz. Ağlamayacaksınız” diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...