HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

AK Parti yerel yönetimlerde kolları sıvadı

Düzenleyen: /
AK Parti yerel yönetimlerde kolları sıvadı
AK Parti, Yerel Yönetimler, Haber

POLİTİKA Haberleri

Yerel seçimlerin ardından belediye başkanlarını kampa alan AK Parti, bu kez eğitim toplantıları düzenleyecek. Temmuz ayından itibaren Yerel Yönetimler Bölge Toplantılarının startı veriliyor.

AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığının koordinasyonunda gerçekleştirilecek bölge toplantılarında eski başarılı belediye başkanları, bilgi ve tecrübelerini yeni belediye başkanlarına aktaracak. AK Parti Genel Merkezi'nden konuyla ilgili yapılan açıklamada, geçmişteki tecrübe ile beraber güncel belediyecilik anlayışından hareketle vizyoner bir yerel yönetimler eğitimi planlandığı belirtilerek şu bilgilere yer verildi: 

“Başarılı bir belediyeciliğin ortaya konulabilmesi için halkla ilişkiler ve gönül belediyeciliği konuları bölge toplantılarının ana gündem maddeleri olacak. Ayrıca belediye başkanlarına halkla ilişkiler, kaynak geliştirme, mevzuat, bütçe ve personel yönetimi konularında da eğitimler verilecek. Bu toplantılarda vatandaşın belediyeye giriş ve çıkışında memnuniyetle ayrılması konusunda da gerekli mesajlar verilecek. Sosyal belediyecilik de toplantılarda masaya yatırılacak.” 
İllerin kendine has sorunlarını ilgilendiren bakanlıkların bakan yardımcıları ve ilgili kurumların genel müdürlerinin bölge toplantılarına davet edileceği bildirilen açıklamada, toplantılarda şehrin sorunlarının dinleneceği, belediyelerin talepleri dikkate alınarak bakan yardımcıları ve bürokratlarla belediye başkanlarının da kaynaşmasının hedeflendiği belirtildi. 

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...