HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Binali Yıldırım: Biz herkesi seviyoruz

Düzenleyen: /
Binali Yıldırım: Biz herkesi seviyoruz
Binali Yıldırım, , Haber

POLİTİKA Haberleri

Cuma namazı sonrası konuşan Binali Yıldırım, gazetecilerin sorularını cevapladı. Katıldığı bir opera gösterisinde yaşananları değerlendiren Yıldırım, "Biz herkesi seviyoruz. Bizi sevmeyenleri de seviyoruz" cevabını verdi. Yıldırım ayrıca emeklilikte yaşa takınlarlarla ilgili soruyu da cevapladı.

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, "Biz herkesi seviyoruz. Bizi sevmeyenleri de seviyoruz" dedi.

Cuma namazını Eyüp Sultan Camisi'nde kılan Yıldırım, çıkışta vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Yıldırım, kendisine sevgi gösterisinde bulunan vatandaşları kırmayarak fotoğraf çekildi.

Cami çıkışında basın mensuplarının sorularını cevaplayan Yıldırım, seçim koordinasyon merkezinin hazırladığı program için Eyüpsultan'da bulunduğunu söyledi.

Operadaki sloganlara cevap verdi

Dün katıldığı opera gösteriminde "Her şey çok güzel olacak" sloganlarına gülümseyerek ve alkış yaparak karşılık verdiğinin hatırlatılması üzerine Yıldırım, "Biz herkesi seviyoruz. Bizi sevmeyenleri de seviyoruz" dedi.

Binali Yıldırım'a, AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak da eşlik etti.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...