- Murat Kurum'dan otobüs şoförlerine müjde!
1 saat 25 dakika önce

Murat Kurum'dan otobüs şoförlerine müjde: Göreve geldiğimde içerde kalan ücretleri zamlı ödeyeceğiz

Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum, Sancaktepe’de düzenlenen ‘Özel Halk Otobüsçüleri Sahuru’ programında vatandaşlarla bir araya geldi. Programda konuşan Kurum, "Hiç merak etmeyin, buradaki esnaflarımız hiç üzülmesin, 1 Nisan’dan sonra göreve gelir gelmez içeride kalan ücretlerinizi zamlı bir şekilde ödeyeceğiz." dedi.
 - "Biz onlar gibi balya balya dolarlardan kuleleri bilmeyiz"
8 saat 58 dakika önce

Murat Kurum, İmamoğlu'na bu sözlerle yüklendi: "Biz onlar gibi balya balya dolarlardan kuleleri bilmeyiz"

Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Murat Kurum, rakibi İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na nokta atışı soru sordu. Kurum, "İstanbul’un 7 milyar dolar yıllık bütçesi var. Madem engellendiniz nerede bu paralar? Borcu da iki kat artmış. Biz onlar gibi balya balya dolarlardan kuleleri bilmeyiz.” dedi.
 - Büyük Birlik Partisi'nden Tokat Belediyesi kararı
12 saat 21 dakika önce

Büyük Birlik Partisi kararını açıkladı! Tokat'ta AK Parti adayı desteklenecek

Büyük Birlik Partisi (BBP), Tokat'ta AK Parti Belediye Başkan Adayı Avukat Eyüp Eroğlu'nu destekleme kararı aldı.
 - CHP'den iki haftada iki kez istifa etti
14 saat 49 dakika önce

CHP'den iki haftada iki kez istifa etti: Gurur vesikası olarak taşıyacağım

Denizli'de CHP üyeliğinden istifa eden Çağatay Çağrı Asilzade, başka bir partiye katılmak isteyince CHP'ye yeniden üye yapıldığını gördü. Asilzade iki haftada ikinci kez istifa ederken konuyu yargıya taşıyacaklarını söyledi. 
 - Beklemediği bir cevap aldı
16 saat 53 dakika önce

Özgür Özel'in 'Erdoğan'a oy var mı?' sorusuna beklenmedik cevap

CHP lideri Özel, Antalya Gazipaşa'daki halk buluşmasında kalabalığa "Tayyip Erdoğan'a 31 Mart'ta oy var mı?" diye sordu. Kalabalıktan 2 kez "Var" cevabını alan Özel, "Yok işte, yok" demek zorunda kaldı.
Politika - Politika
17 saat 10 dakika önce

Özgür Özel'den Bahçeli'ye telefon

CHP lideri Özel, MHP lideri Bahçeli'yi tekrar genel başkan seçilmesi nedeniyle arayarak tebrik etti. Özel ayrıca kolu incinen Bahçeli'ye geçmiş olsun dileklerini de iletti.
 - Hakan Fidan'dan 'Kurtlar Vadisi' açıklaması
20 saat 14 dakika önce

Hakan Fidan'dan 'Kurtlar Vadisi' açıklaması

Bursa'da gençlerle bir araya gelen Bakan Fidan, kendisine yönelik yapılan Kurtlar Vadisi dizisi editleri için 'Kaderimiz' yorumunu yaptı. Fidan, 14 yaşından bu yana devletin birçok kademesinde hizmet verdiğini söyleyip "Şimdi insan 14 yaşından itibaren devletin hassas hizmetlerinde olduğu zaman; artık her türlü şeyle ilişkilendiriliyor. Ben de artık ona bir şey demiyorum" dedi.
 - "Erkan Baş'a ulaşamadım"
21 saat 5 dakika önce

Gökhan Zan 'şantaja boyun eğdiler' deyip açıkladı: Erkan Baş'a ulaşamadım

TİP'in adaylıktan çektiği Gökhan Zan, yeni bir açıklama daha yaparak adaylıktan çekilmeyeceğini yineleyerek partinin kararının yasal olmadığını söyledi. Zan, TİP'in şantajlara boyun eğdiğini aktarıp bu süreçte Genel Başkan Erkan Baş'a ulaşamadığını ifade etti. 
 - Bahçeli, 27 yıldır partisinin başında
22 saat 4 dakika önce

Bahçeli, 27 yıldır partisinin başında

Dün MHP'nin gerçekleştirilen 14. Olağan Büyük Kurultayı'nda Devlet Bahçeli 11'inci kez partisinin başkanlık koltuğuna oturdu. Oyların tamamını alan Bahçeli Türkeş'in vefatının ardından oturduğu koltukta 27 yıldır partisinin başında duruyor.
 - Gaziantep ve Diyarbakır'da hangi aday önde?
23 saat 34 dakika önce

Son seçim anketleri geldi! Gaziantep ve Diyarbakır'da hangi aday önde?

ADA Araştırma, Gaziantep ve Diyarbakır için yerel seçim anket sonuçlarını yayımladı. Ankete göre Gaziantep'te AK Parti'nin adayı önde. Diyarbakır'da ise ilk sıra DEM Parti'nin.
 - Adaylığı geri çekilen Gökhan Zan'dan ilk açıklama
17 Mart 2024 - 23:39

Adaylığı geri çekilen Gökhan Zan'dan ilk açıklama: Yoluma ve adaylığıma devam edeceğim

TİP'in adaylığını geri çektiği Gökhan Zan konuya ilişkin Hatay Adliyesi önünde açıklama yaptı. Zan, şantaja ve tehdide uğradığını söyleyip suç duyurusunda bulunduğunu açıkladı. Zan, "Bana bir sahte bir kayıtla şantaj yapıp adaylıktan çekilmemi çekilmezsem daha önce söyledikleri gibi aileme ve bana zarar vermek ve basın yoluyla itibar suikastı yapacakları tehdidinde bulundular" dedi. 
 - "İstanbul da seni sandıkta unutacak”
17 Mart 2024 - 23:26

Murat Kurum'dan vaatlerini unutan İmamoğlu'na: "İstanbul da seni sandıkta unutacak”

Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Murat Kurum, vaatlerini unutan rakibi İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu bir kez daha eleştirdi. Kurum, "İstanbul da seni sandıkta unutacak” dedi.
 - TİP Gökhan Zan'ın adaylığını geri çekti
17 Mart 2024 - 22:41

TİP Gökhan Zan'ın adaylığını geri çekti

TİP, 31 Mart yerel seçimlerinde Hatay Büyükşehir Belediye başkan adayı olarak gösterdiği Gökhan Zan'ın adaylığını geri çektiğini duyurdu. Kararın gerekçesinde, "Gökhan Zan’ın partimizin asla tasvip etmeyeceği ilişkilere girdiğine dair çeşitli iddialar tarafımıza ulaşmıştır" ifadelerine yer verildi.
 - CHP'li belediyeler borç batağında
17 Mart 2024 - 21:30

CHP'li belediyeler borç batağında! YRP lideri Fatih Erbakan'dan "dolarla yüksek faiz" iddiası

Yeniden Refah Partisi lideri Fatih Erbakan, CHP'li belediyeler için dikkat çeken iddiada bulundu. Erbakan, CHP'li belediyelerin yüksek dolarla borçlandığını söyledi.
 - Hakan Fidan'dan 'Batı Balkanlar' söylemine tepki
17 Mart 2024 - 20:11

Hakan Fidan'dan 'Batı Balkanlar' söylemine tepki: Stratejik vizyonsuzluğunuzun vebalini çekmeyeceğiz

Dışişleri Bakanı Fidan, Türkiye'yi rakip olarak görenlerin 'Batı Balkanlar' gibi farazi kategoriler doğurduğunu ve Türkiye'yi Balkanlar'dan koparmaya çalıştığını söyledi. 'Açık bir mesajımız var' diyen Fidan, "Bugün Balkanlar'da 30 yıl önceki gibi acılar artık yaşanmıyorsa bu Türkiye sayesindedir. Sizin stratejik vizyonsuzluğunuzun vebalini, bölge ülkeleri olarak artık biz çekmeyeceğiz. Dostlarımızla yol yürümeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.
 - Turgut Altınok, emekliye ve öğrenciye sözünü verdi
17 Mart 2024 - 18:27

Turgut Altınok'tan Mansur Yavaş'a: Ankara'da gören yok, Londra'nın sokaklarında gören çok

Cumhur İttifakı Ankara başkan adayı Altınok, Mansur Yavaş'ın cumhurbaşkanı yardımcılığı hevesi bittikten sonra aklına Ankara'nın geldiğini söyleyip 'Ankara'ya ara sıra uğruyor. Ankara sokaklarında gören yok ama Londra'nın sokaklarında gören çok' dedi. Ankara'daki trafik sorununa da değinen Altınok, köprü, yol ve metro ağlarıyla sorunu çözeceklerini kaydetti. Emekli ve üniversite öğrencilerine vaat veren başkan adayı seçilmeleri halinde ulaşımı ücretsiz yapacaklarını açıkladı. 
 - DEM Parti'nin Yenikapı'daki etkinliğinde skandal görüntü!
17 Mart 2024 - 18:15

DEM Parti'nin Yenikapı'daki etkinliğinde skandal görüntü! Terörist ele başının posteri açıldı, gözaltılar var

Yerel seçimler hızla yaklaşırken CHP ile kent uzlaşısı adı altında ittifak kuran DEM Parti'nin Yenikapı'daki Nevruz etkinliğinde terör örgütü PKK elebaşı Abdullah Öcalan posterleri açıldı. PKK terör örgütünün propagandasını yapan 75 kişi gözaltına alındı.
 - CHP'nin Esenyurt adayı Özer'den dikkat çeken çıkış
17 Mart 2024 - 17:49

CHP'nin Esenyurt adayı Ahmet Özer: İl olmak için referanduma gidilebilir

CHP ve DEM Parti'nin 'kent uzlaşısı' ile Esenyurt'ta aday gösterdiği Ahmet Özer, ilçenin 7 büyükşehirden ve 57 ilden daha büyük olduğunu söyleyip 'İl olur mu?' sorusuna cevap verdi. Özer, kararı genel idarenin verebileceğini ancak halkın da referandumla böyle bir talepte bulanabileceğini ifade etti.
 - 'Gülmekten kırılıyorum'
17 Mart 2024 - 17:12

İmamoğlu'ndan 'Vaatlerini hatırlamadı' tartışmalarına cevap: Gülmekten kırılıyorum

İBB Başkanı İmamoğlu, 2019'daki seçim vaatlerinden birini 'hatırlamadığını' söylemesi sonrası başlayan eleştiri ve tartışmalara "Beni 5 yıllık icraatlarımızla eleştiremeyenlerin 'hatırlamadın' dedin diye zıp zıp zıplamalarıyla gülmekten kırılıyorum. Ne mutlu bana" diye cevap verdi.
 - Denizli'de son durum ne?
17 Mart 2024 - 16:04

Denizli için son seçim anketi: AK Parti ve CHP'nin adayları başa baş

ALF Araştırma, Denizli için yerel seçim anketini yayımladı. CHP'nin adayı Çavuşoğlu'nun önde olduğu yarış halen başa baş devam ediyor.
 - 'Çırağa müjde olmaz, bunlar yanlış adımlar'
17 Mart 2024 - 15:50

Erdoğan'dan staj ve çıraklık mağdurlarının sloganına tepki: Çırağa müjde olmaz, bunlar yanlış adımlar

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Konya mitinginde staj ve çıraklık mağdurlarının sloganlarına "Çırağa müjde olmaz, kalfaya, ustaya olur. Onun için de bu tür adımlar yanlış adımlar" diyerek tepki gösterdi.
Sona Git