Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

'Vatandaş, hırsızlığı anlamaya başladı'

'Vatandaş, hırsızlığı  anlamaya başladı'

POLİTİKA Haberleri

“İstanbullular sandığa usulsüzlüğün karıştığının farkında. Bu yüzden üzgün ve öfkeliler. Bu öfke de 23 Haziran’da sandığa yansıyacaktır.”

Ebru Karatosun ANKARA

MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, İstanbulluların 31 Mart’ta sandığa usulsüzlüğün, haksızlığın ve organize şaibenin karıştığının farkında olduğunu söyleyerek “Bu öfkenin ve üzüntünün 23 Haziran’da sandığa yansıyacağını görüyoruz” dedi. Yönter, 23 Haziran’da yapılacak İstanbul seçimleri için yaptıkları çalışmaları gazetemize anlattı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından yapılan görevlendirmede İstanbul’da birinci bölgeden sorumlu olan MHP’li Yönter, şimdiye kadar 9 ilçeye ziyaret gerçekleştirdiklerini söyleyerek “Genel Başkan’ımız İstanbul’da karargâhını kurdu. MHP olarak Binali Yıldırım’ın seçilmesi hususunda üzerimize ne düşüyorsa yapmaya hazırız. Birinci bölgede bütün ilçelerimizi ziyaret ederek, hemşehri dernekleriyle temas kurarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi. İstanbulluların 31 Mart’ta sandığa usulsüzlüğün, haksızlığın ve organize şaibenin karıştığının farkında olduğunu belirten Yönter “Bu şaibenin farkına varmaktan hem üzüntü duyuyorlar hem de öfkeliler. Bu öfkenin ve üzüntünün 23 Haziran’da sandığa yansıyacağını görüyoruz. Ortada mağdur falan yok. Mağdur İstanbul, İstanbullu kardeşlerimiz, millî irade ve demokrasidir” ifadesini kullandı.

“VATANDAŞ İKNA OLUYOR”
Zaman zaman ‘Ekrem İmamoğlu’nun elinden mazbatası alındı’ diyen vatandaşlarla da karşılaştıklarına dikkat çeken Yönter, seçmeni nasıl ikna ettiklerini şöyle anlattı: “Sandıktaki usulsüzlükleri, yapılan çirkinlikleri, organize haksızlıkları ve yolsuzlukları anlatınca vatandaşlarımız ikna oluyor. Bir de PKK’nın gün aşırı yapmış olduğu açıklamalarla İstanbul’un geleceğine sözüm ona hükmetme çabasına muazzam bir öfke duyuluyor. FETÖ’nün Ekrem İmamoğlu’na yönelik faaliyetlerine de tepki gösteriyorlar. Çalışmalarımızı gün geçtikçe daha da derinleştiriyoruz. Yüz yüze iletişime önem veriyoruz. AK Parti ile uyumlu bir dil kullanıyoruz. AK Parti ile programlarımız önümüzdeki günlerde belli olacak. Tam saha pres hâlindeyiz.”

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...