Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Siyaset dürüstlük ister!

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Siyaset dürüstlük ister!

POLİTİKA Haberleri

İmamoğlu’nun Ordu Valisi’ne yaptığı hakaretleri hatırlatan Erdoğan, “Kayıtlarda hepsi var, dürüst ol, dürüst. Siyasete dürüstlük yakışır. İstanbul’umuzu bu yalancılara teslim edemeyiz” dedi.

BİR YALANINI DAHA YAKALADIM
CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu’nun “gençlere para vereceğini” söylediğini anlatarak “Yalan söyleme, yalan söyleme. Al, bir yalanını daha yakaladım. Milleti aldatma. Belediye olarak şu anda yasalara göre senin burs verme yetkin yok, bunu yasaklayan da CHP, Anayasa Mahkemesine götürdü ve yasakladı. Biz de bunu Kredi Yurtlar Kurumu vasıtasıyla çözdük” dile getirdi.

BU, NORMAL BİR ÖLÜM DEĞİL
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, duruşmada hayatını kaybeden Mısır’ın ilk seçilmiş Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi için Fatih Camii’nde düzenlenen gıyabi cenaze namazına katıldı. Burada konuşan Erdoğan, Mursi’nin vefatının normal bir ölüm olduğuna inanmadığını belirterek şunları kaydetti: Bunlar, Mısır’ın seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı Mursi’nin naaşından korkacak kadar hafiftir. Duruşma esnasında Muhammed Mursi Rabb’imize yürüdü. Tabii bu normal bir yürüyüş müdür, yoksa burada daha başka durumlar var mıdır yok mudur, bu düşündürücüdür. Unutmayın bu ülkede de Sisiler var, benzerleri var. Onun için çok dikkatli olmaya mecburuz.”

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...