Bahçeli'den 'eski sisteme dönelim' diyenlere sert tepki

Düzenleyen:
Bahçeli'den 'eski sisteme dönelim' diyenlere sert tepki

POLİTİKA Haberleri

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kastamonu'da vatandaşlara hitap etti. Bahçeli, "Eski sisteme dönelim diyenlerin FETÖ ile irtibatları ve iltisakları vardır. Eski sistemden medet umanların PKK'ya diyet borçları bulunmaktadır" dedi.

MHP Lideri Devlet Bahçeli, seçimlerin ardından sürdürdüğü yurt içi gezileri kapsamında bu kez Kastamonu'dan vatandaşlara seslendi.

Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları şöyle;

Artık Kastamonu ağırlıklarını atacak, geleceklerine umut ve heyecanla bakacaktır. İnandık mutlaka başaracağız. Hedefledik mutlaka ulaşacağız. Kastamonu'ya verdiğimiz sözleri kesinlikle yerine getireceğiz.

Tam 3 yıl önce... TSK'nın içine yuvalanan terörist bir kadro millete ve devlete silah doğrultmuş, ülkeyi kana ve gözyaşına boğmuştu. 251 vatan evladımız şehit olmuştu. 2 bin 194 evladımız yaralanmıştı. 15 Temmuz Demokrasi ve illi Birlik Günü'nü anıyor. Aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyor gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.

15 Temmuz'da satırları ihanet ile yazılmış karanlık bir senaryo ortaya konuldu.

1 dolarlık namussuzlar kaçacak delik aradı. 15 Temmuz'da işgalciler milli iffeti yenemediler. İrade ayakland, milletimiz FETÖ'cüleri analarından doğduklarına pişman etti.

FETÖ ile mücadele sonuna kadar sürdürülmelidir. Maruz kaldığımız tehlike henüz geçöedi. Bu konuda ihmal olamaz, hoşgörü olamaz. Hatırı olan FETÖ'cülerin korunması olamaz. FETÖ'nün kripto damarları nereye uzanırsa uzansın kesip atılmalıdır.

FETÖ ve PKK'nın ne hilesi bitecek ne de hainliği sona erecek kökleri kurutulmalıdır.

"ESKİ SİSTEME DÖNELİM DİYENLER FETÖ İLE İRTİBATLIDIR"

15 Temmuz milli bekayı boğma girişimidir. Bu nedenle Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ne sahip çıkışmalıdır. Yenikapı ruhu yaşatılmalı. Eski sisteme dönelim diyenlerin FETÖ ile irtibatları ve iltisakları vardır. Eski sistemden medet umanların PKK'ya diyet borçları bulunmaktadır.

Eski sistem darbelere kucak açtı. Kutuplaşmalara, anlaşmazlıklara kapı açtı. Eski sistemi isteyenler vesayet sevenlerdir. Eski sistemde derin çatışmalar yaşanmadı mı? Çift başlılık sona ermiştir. Türkiye'nin yüzü artık yükselmeye dönmüştür.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...