Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

MHP Lideri Bahçeli: Namussuzlarla mücadele sürmeli

MHP Lideri Bahçeli: Namussuzlarla mücadele sürmeli

POLİTİKA Haberleri

“FETÖ’yle mücadele sonuna kadar sürdürülmelidir. Bu konuda tavsama olamaz, ihmal olamaz, hoşgörü olamaz.”

UMUDUMUZ YENİ SİSTEM
Cumhurbaşkanlığı Hükûmet Sistemi’nin Türkiye’nin gelecek umudu olduğunu, milli güvenlik ve beka meselelerine yegâne çözüm ve çare olduğunu ifaden eden MHP lideri “‘Eski sisteme dönelim’ diyenlerin FETÖ’yle irtibat ve iltisakları vardır. Eski sistemden medet umanların PKK’ya diyet borçları bulunmaktadır. Bunlar icazetlidir, ikiyüzlüdür, kalpleri mühürlüdür, siyasetleri rehinlidir, zihniyetleri haciz altındadır” dedi.
Bahçeli, Cumhurbaşkanlığı Hükûmet Sistemi’nin devlet yönetimindeki çatlaklıkları sona erdirdiğini belirterek “Çift başlılık nihayete ermiştir. Karar süreçlerindeki tıkanıklıklar açılmıştır. Yeni bir 15 Temmuz’un olmaması için Cumhurbaşkanlığı Hükûmet Sistemi güçlendirilerek, derinleştirilerek, ilke ve esaslarıyla kurumsallaştırılarak yaşatılmalıdır” diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...