'Hizmet için makamın hiçbir önemi yok'

'Hizmet için makamın  hiçbir önemi yok'

POLİTİKA Haberleri

İzmir’de düzenlenen Türk Amerikan İş Geliştirme Konferansı’na katılan AK Parti Milletvekili Binali Yıldırım, Türkiye’nin bölgede stratejik bir konuma sahip olduğunu belirterek “Savunma ihtiyaçlarımızı karşılamak zorundaydık. O yüzden S-400 alınma süreci oldu” dedi.

Yıldırım, kabine değişikliği ve cumhurbaşkanı yardımcısı olarak tayin edilmesi iddiasıyla ilgili sorulara ise şöyle cevap verdi:  Sayın Cumhurbaşkanı’mız bugünlerde Ankara dışında. Hepimizin dinlenmeye ihtiyacı var ancak Cumhurbaşkanı’mız tatilde bile dinlenmez, çalışır. Çalışmalarını bulunduğu yerde devam ettirir. Cumhurbaşkanı’mızın gerek kabine konusunda gerekse diğer konularda hangi adımları atacağını kendisi karar verecektir. Ülkemizin geleceği için milletimizin refahı için, meselelerin çözümü için biz bugüne kadar gayret ettik, bundan sonra da gayret edeceğiz. Pozisyonun ne olacağının önemi yok.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...