MHP Lideri Bahçeli: Tedbir paketini yürekten destekliyoruz

MHP Lideri Bahçeli: Tedbir paketini yürekten destekliyoruz

POLİTİKA Haberleri

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, hükûmetin açıkladığı Ekonomik İstikrar Kalkanı Destek Paketi’ni, parti olarak yürekten desteklediklerini belirterek, “Covid-19 salgınının sosyal ve ekonomik neticelerini olabilecek en az düzeye çekilebilmek için açıklanan 21 maddelik tedbir paketi hayırlı bir adım, çok yararlı bir gelişmedir.” ifadesini kullandı.

Türkiye’nin hastalık ortaya çıkar çıkmaz engelleyici tedbirleri sıkı bir şekilde almaya özen gösterdiğine işaret eden Bahçeli “Hiçbir ihmale, hiçbir gevşekliğe, hiçbir duyarsızlığa müsaade edilmemiştir. Sağlık Bakanlığı süreci müessir ve müspet ölçüde yönetmiş, kamuoyu doğru zamanda isabetle bilgilendirilmiştir. Devlet tüm kurum ve kurullarıyla seferber edilmiştir. Hükûmet, tarihî nitelikli görevini muvaffakiyetle yerine getirmiştir. Ülkemiz açısından önemli olan virüs kuşatmasını birlik ve beraberlik şuuruyla göğüslemek, doğabilecek hasar ve zararları kademe kademe azaltmaktır. İnsanı yaşatarak devlet ve millet bekamız muhafaza edilecektir” değerlendirmesinde bulundu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...