Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Millet İttifakı’nda HDP kazanı kaynıyor

Millet İttifakı’nda HDP kazanı kaynıyor

POLİTİKA Haberleri

İyi Parti’den istifa eden Ümit Özdağ, inkâr edilen gizli anayasa çalışmasını, eski CHP’li Muharrem İnce de mahallî seçimlerde HDP’nin katkısını anlattı.

Haber Merkezi

LİSTEYİ AKŞENER VE AYDIN YAPTI
Ümit Özdağ, kongre sürecinde ortaya çıkan “Üstü çizilenler” listesiyle ilgili de şunları söyledi:  Meral Akşener, bu listeden haberinin olmadığını söylüyor, yalan söylediğini biliyorum. Bu liste Meral Akşener ve Koray Aydın tarafından oluşturulmuş, tetikçiliğini ise o gece Ankara’da meşhur bir otelde karargâh kuran Uğur Poyraz ve Buğra Kavuncu yapmıştır.

SİYASİ OMURGASIZLARLA AYNI MASADA BULUNMAM
"İyi Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, FETÖ ile iltisaklıdır" iddiasını tekrar eden Özdağ “Türk milliyetçileri zamanı geldiğinde bu zihniyetten ağır şekilde hesap soracaktır” dedi. Özdağ “İyi Parti’yi kurarken FETÖ karşıtlığı bilinen isimleri kendine kalkan yapan Akşener, şimdi FETÖ iltisaklılarla yol yürüme konusunda çok rahat davranıyor" ifadelerini kullandı. Ümit Özdağ, ikinci kez partiden ihraç edilme iddialarını hatırlatarak “Siyasi omurgasızlarla aynı masada bulunmam mümkün değil. Akşener, beni ihraç edecek kadar cesur değildir ama ben kurucusu olduğum İyi Parti’den istifa ediyorum” sözleriyle istifasını açıkladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...